Ξεσήκωσε το κοινό του Φεστιβάλ Κηφισιάς η Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Πολιτισμός

Ξεσήκωσε το κοινό του Φεστιβάλ Κηφισιάς η Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Πλημμύρισε από κόσμο το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, στην πιο επιτυχημένη συναυλία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Κηφισιάς 2016.

Πάνω από 3.000 θεατές έσπευσαν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο Στάδιο για να απολαύσουν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη… και σίγουρα δικαιώθηκαν για αυτή τους την επιλογή, καθώς η μεγάλη ερμηνεύτρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, όπως πάντα άλλωστε.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης
Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης

Μια βραδιά μαγευτική, μια μουσική πανδαισία στην Κηφισιά.

Με ένα ουράνιο μουσικό τόξο με χρώματα από την Ελλάδα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με τη δωρική και μελωδική φωνή της, ταξίδεψε το κοινό.

Από τη μελοποιημένη ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη ως τα σύγχρονα δικά της και δικά μας αγαπημένα όπως το «Διθέσιο», «Η σωτηρία της ψυχής», «Άδωνις», «Κάθε φορά που με κοιτάζεις», «Ο άγγελός μου» και πολλά άλλα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ξεσήκωσε το κοινό με την ξεχωριστή σκηνική της παρουσία, με την εκρηκτική και συνάμα τρυφερή φωνή της.

Χάρισε στους θεατές τα καλύτερά της τραγούδια, τους ταξίδεψε και τους συγκίνησε, αγγίζοντας με τις ερμηνείες της τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής τους.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έγινε ένα με το κοινό, το οποίο δεν έπαψε στιγμή να τραγουδά μαζί της και να την χειροκροτεί.

Μαζί της μια καταπληκτική ομάδα μουσικών, που την πλαισίωνε ξεδιπλώνοντας και αυτοί με τη σειρά τους το μοναδικό ταλέντο τους.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης, ο οποίος προλόγισε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, οι αντιδήμαρχοι Σίσσυ Παπασπύρου και Χρήστος Καλός, η πρόεδρος της «Μένανδρος Α.Ε.» Πόλυ Αστερίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος και Γιάννης Καπάτσος, η δημοτικής σύμβουλος Νέας Ερυθραίας Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, η πρόεδρος Επιτροπής Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς Τερέζα Χλωρακιώτη, η πρόεδρος Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης Λίλα Δραγώνα, τα μέλη του Δ.Σ. Πολιτισμού & Αθλητισμού Κική Αυγουστάτου και Στέλλα Κονιτοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet