Εντυπωσίασε το κηφισιώτικο κοινό ο «Αλκιβιάδης Άγιος»
Πολιτισμός

Εντυπωσίασε το κηφισιώτικο κοινό ο «Αλκιβιάδης Άγιος»

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η εντυπωσιακή παράσταση «Αλκιβιάδης Άγιος» στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς για δύο βραδιές (18 & 19 Ιουλίου).

Μέσα από τη διαχρονική παράσταση και την πρωτοποριακή οπτική της, η θεατρική ομάδα ΡΟΔΑ μπήκε στη σημερινή πολύπλοκη πραγματικότητα και παρουσίασε τις προοπτικές της, συνδέοντάς την με την Πλατωνική Φιλοσοφία και την αλήθεια για τον επεκτατισμό της Αθηναϊκής Δημοκρατίας.

Ποιοι είναι οι λόγοι που κάνουν ένα ολόκληρο πολιτικό και κοινωνικό σύστημα να παρακμάσει; Η παρεξηγημένη προσωπικότητα του Αθηναίου στρατηγού Αλκιβιάδη αναδεικνύεται ως κεντρική δραματική μορφή για την κατανόηση της εποχής της δημοκρατικής Αθήνας του 5ου αιώνα π.Χ.

Όλα αυτά το κοινό είχε την τύχη να τα δει και να τα ζήσει μέσα από ένα φαντασμαγορικό μουσικοθεατρικό υπερθέαμα.

Η σκηνή γέμισε με 30 ηθοποιούς, εντυπωσιακά κουστούμια, υψηλής αισθητικής φωτισμό και ζωντανή μουσική από μία εξαιρετική ορχήστρα, που πλαισίωσε και ανέδειξε τη δράση, δημιουργώντας μία μοναδική οπτικο-ακουστική  ατμόσφαιρα.

Στις παραστάσεις παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Σταύρος Ζαπάντης, ο αντιπρόεδρος, Αχιλλέας Κουρέπης και ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Γιάννης Καπάτσος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet