Μάγεψε το κοινό με την κιθάρα του ο Luciano Pompilio
Πολιτισμός

Μάγεψε το κοινό με την κιθάρα του ο Luciano Pompilio

Ο διακεκριμένος Ιταλός κιθαρίστας Luciano Pompilio έδωσε ένα μοναδικό ρεσιτάλ κιθάρας την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2016».

Τον ταλαντούχο κιθαρίστα προλόγισε η σολίστ και εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς σε θέματα κλασικής και λόγιας μουσικής Ευγενία Παπαδήμα.

Η κα Παπαδήμα μίλησε θερμά για το ταλέντο, τις σπουδές και τα ρεσιτάλ που έχει δώσει ο Luciano Pompilio καθ΄ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό της Κηφισιάς να γνωρίσει έναν σημαντικό καλλιτέχνη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκαν από την κιθάρα του Luciano Pompilio κλασικά κομμάτια των J.S Bach, Iannarelli, A. Barrios Mangore κι άλλων μεγάλων συνθετών, ερμηνευμένα με μοναδική δεξιοτεχνία και φυσικότητα, μαγεύοντας το μουσικόφιλο κοινό της πόλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Τσούλος, ο αντιπρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, o πρόεδρος της Ανθοκομικής Γιώργος Κομιανός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα και Δήμητρα Αγαπάκη και η πρόεδρος της Επιτροπής Ζωοφιλίας Δήμου Κηφισιάς Τερέζα Χλωρακιώτη.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet