Στον μαγικό κόσμο των Pink Floyd «ταξίδεψε» η Κηφισιά
Πολιτισμός

Στον μαγικό κόσμο των Pink Floyd «ταξίδεψε» η Κηφισιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» η συναυλία-αφιέρωμα στους Pink Floyd από την tribute μπάντα Λunatics.

Οι Λunatics ταξίδεψαν το πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τη συναυλία στον μαγικό κόσμο των Pink Floyd. Ήταν υπέροχο να βλέπει κανείς την αγάπη των νέων για το συγκρότημα και τη μουσική που έπαιζαν. Το άλσος Κηφισιάς αποδείχθηκε μια άριστη επιλογή από τον πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Σταύρο Ζαπάντη, καθώς η «ιδιαίτερη ροκ μουσική» των Pink Floyd ήταν απολαυστική στο ατμοσφαιρικό άλσος. Όπως ενημερώνει ο Δήμος Κηφισιάς, οι θεατές σεβάστηκαν απόλυτα τον χώρο και ειδικά οι νεότεροι, οι οποίοι διασκέδαζαν, αλλά και με μεγάλη επιμέλεια απόθεταν τα απορρίμματα στους κάδους.

Η βραδιά ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2016» τα οποία είναι σε εξέλιξη.

Το κοινό είχε τη χαρά να ακούσει μερικά από τα πιο γνωστά κομμάτια των Pink Floyd, τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος από τα άλμπουμ «The Dark Side of the Moon», «The Wall», «Wish you were here», «Meddle» κ.α.

Οι Λunatics ως tribute μπάντα έμεινε πιστή στο ύφος και το στυλ των Pink Floyd, χαρίζοντας στο κοινό ένα μουσικό και οπτικό θέαμα μοναδικό φέρνοντας το κοινό ακόμα πιο κοντά στην πιο αγαπημένη ροκ μπάντα όλων των εποχών.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet