O Leon of Athens σε μια ξεχωριστή συναυλία στη Βίλα Καζούλη
Πολιτισμός

O Leon of Athens σε μια ξεχωριστή συναυλία στη Βίλα Καζούλη

O Leon of Athens εμφανίζεται σε μια ξεχωριστή συναυλία την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, στη Βίλα Καζούλη, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς «Μενάνδρεια 2016».

Ώρα έναρξης: 21:00
Βίλα Καζούλη: Λεωφ. Κηφισίας 241, Κηφισιά.

Ο δικός μας Leon of Athens (Τιμολέων Βερέμης) έχει ήδη καταφέρει να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από μεγάλα διεθνή μέσα όπως ο Guardian, οι New York Times και το BBC, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησε περιοδείες σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Η πολυχρωμία του ήχου του, η εικονοπλαστική στιχουργική του, η γνησιότητα της έμπνευσής του, έχουν αναδείξει τον Leon ως ένα από τα κύρια ονόματα που έχει εξάγει μουσικά η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Λίγο πριν ολοκληρώσει τον νέο του πολυαναμενόμενο δίσκο, του οποίου την παραγωγή έχει αναλάβει ο David Kosten (Bat for Lashes), ο Leon μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από νέα κομμάτια καθώς και να απολαύσουμε παλαιότερα τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει.

Στην εμφάνισή του στο δροσερό κήπο της Βίλας Καζούλη στην Κηφισιά, ο Leon και η μπάντα του θα παρουσιάσουν κομμάτια από το πιο πρόσφατο «Global» και το ντεμπούτο του «Futrue», νέα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο του, καθώς και ορισμένες αγαπημένες διασκευές.

Ο Leon θα πλαισιώνεται από το συγκρότημά του, το οποίο απαρτίζουν νέοι Έλληνες και Βρετανοί μουσικοί.

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet