Πάνω από 700 θεατές στην παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος»
Πολιτισμός

Πάνω από 700 θεατές στην παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος»

Με συγκλονιστικά μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Του Κουτρούλη ο Γάμος» την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, από την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κηφισιάς.

Η παράσταση, σε σκηνοθετική επιμέλεια της Κικής Αυγουστάτου, που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον Ιούλιο για πέντε βραδιές, επαναλήφθηκε και το φθινόπωρο στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2016» που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου.

Το αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς ξεχείλισε από κόσμο, ο οποίος, όπως ενημερώνει ο Δήμος, ξεπέρασε τους 700 θεατές.

Η Κική Αυγουστάτου και η Ερασιτεχνική Ομάδα του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς παρουσίασαν για ακόμη μια φορά μια εκπληκτική παράσταση σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία και χαρίζοντας στον κόσμο μια δροσερή και απολαυστική παράσταση.

Οι ηθοποιοί έδωσαν κυριολεκτικά τον καλύτερό τους εαυτό, με την αμεσότητα και το κέφι να πρωταγωνιστεί κάνοντας το κοινό να παρακολουθεί ενθουσιασμένο τις ερμηνείες των ηθοποιών, συμμετέχοντας, γελώντας με την καρδιά του και καταχειροκροτώντας τους.

Αξίζει επίσης να αναφερθούν η θαυμάσια γλωσσική επεξεργασία του Γιάννη Καλαντζόπουλου, η υπέροχη μουσική του Δημήτρη Λέκκα και οι ευρηματικές χορογραφίες της Άννας Ανυφαντάκη.

Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός, η πρόεδρος της «Μένανδρος» Πόλυ Αστερίου, η δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα, η πρόεδρος του Συλλόγου «Τροβαδούροι» Ολυμπία Καλού, ο πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Γιάννης Μελάς, το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Κατερίνα Κροντηρά, ο κ. Γιάννης Καλαντζόπουλος, ο οποίος επιμελήθηκε τη γλωσσική και δραματουργική επεξεργασία του έργου και ο κ. Δημήτρης Λέκκας, ο οποίος επιμελήθηκε τη μουσική της παράστασης και πολλοί άλλοι.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet