Μουσική βραδιά με Θάνο Καλλίρη & Σοφία Αρβανίτη στη Ν. Ερυθραία
Πολιτισμός

Μουσική βραδιά με Θάνο Καλλίρη & Σοφία Αρβανίτη στη Ν. Ερυθραία

Μια μουσική βραδιά με τους ερμηνευτές Θάνο Καλλίρη και Σοφία Αρβανίτη θα απολαύσει το κοινό την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, στη Νέα Ερυθραία, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2016» του Δήμου Κηφισιάς.

Ώρα έναρξης: 20:30
Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Τσακπίνη), Νέα Ερυθραία

Είναι γεγονός! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της ελληνικής ποπ μουσικής Θάνος Καλλίρης, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, έρχεται για ένα απίθανο live στον Δήμο Κηφισιάς. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης με τις περισσότερες sold out εμφανίσεις τα τελευταία τρία χρόνια με το live ΄n΄ party του που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο από το κοινό, έρχεται για ένα βράδυ που θα μείνει αξέχαστο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις γνωστές και πολύ αγαπημένες επιτυχίες του, καθώς και ένα πλούσιο ρεπερτόριο με ελληνικά ποπ-ροκ τραγούδια όλων των δεκαετιών, αλλά και δυνατές λαϊκές σημερινές επιτυχίες. Μαζί του ο Παντελής Ντυμένος στα πλήκτρα και τον ήχο.

Στο party ροκάρει ζωντανά και η αγαπημένη ροκ περσόνα, Σοφία Αρβανίτη, που με τα διαχρονικά και πάντα φρέσκα» τραγούδια της, μας απογειώνει σε ηλεκτρισμένες διαθέσεις, από το αγαπημένο «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», μέχρι το ολοκαίνουριο «Μαζί» ντουέτο με τον Ανδρέα Λάμπρου που κυκλοφορεί.

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet