Ο Φίλιππος Πλιάτσικας σε μία μοναδική συναυλία στην Κηφισιά
Πολιτισμός

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας σε μία μοναδική συναυλία στην Κηφισιά

Το 6ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2016», φιλοξένησε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου τον Φίλιππο Πλιάτσικα σε μία μοναδική συναυλία στο Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου, στη Νέα Κηφισιά.

Η συναυλία ξεκίνησε με την τραγουδίστρια Βασιλική Μουρίκη που ερμήνευσε jazz, rock funky και έντεχνο ελληνικό ρεπερτόριο και την Κατερίνα Βαΐου στα πλήκτρα.

Τα δύο ταλαντούχα κορίτσια έκαναν την καλύτερη έναρξη που θα μπορούσε να γίνει, ενθουσιάζοντας τον κόσμο με τις όμορφες φωνές και το κέφι τους.

O Φίλιππος Πλιάτσικας με τους μουσικούς του χάρισαν στο κοινό μια μελωδική αναδρομή με τραγούδια από το 1987 και τους Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα, τραγούδια της προσωπικής πορείας του, αλλά και πολλών άλλων μουσικών συνοδοιπόρων του.

Ο κόσμος που γέμισε κυριολεκτικά την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου το βράδυ του Σαββάτου, σιγοτραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Φίλιππου Πλιάτσικα, όπως «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» και άλλα πολλά.

Καλλιτέχνης και κοινό έγιναν όλοι μαζί μια παρέα για περισσότερο από δύο ώρες.

Στο τέλος της συναυλίας ήταν τόσο θερμό το χειροκρότημα του κόσμου, μη αφήνοντας τους καλλιτέχνες να κατέβουν από τη σκηνή και ζητώντας συνεχώς κι άλλα τραγούδια, πράγμα το οποίο έγινε με μεγάλη χαρά από τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τους μουσικούς του.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης, ο αντιπρόεδρος Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός, ο δημοτικός σύμβουλός Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης και το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αγγελική Βαλασοπούλου.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet