Με κλασική μουσική πλημμυρίζουν… οι Αυλές της Κηφισιάς
Πολιτισμός

Με κλασική μουσική πλημμυρίζουν… οι Αυλές της Κηφισιάς

Στην όμορφη αυλή διατηρητέας έπαυλης στο παραδοσιακό Στροφύλι στην Κηφισιά δόθηκε με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, συναυλία κουϊντέτου εγχόρδων με τη συμμετοχή του καταξιωμένου σολίστ Δημήτρη Σέμση (βιολί) και της διακεκριμένης πιανίστα Ευγενίας Παπαδήμα.

Η Ευγενία Παπαδήμα στο πιάνο
Η Ευγενία Παπαδήμα στο πιάνο

Τα έργα που παρουσιάστηκαν από το κουιντέτο εγχόρδων και τους δύο σολίστ ήταν των J.S. Bach, D. Scarlati, W.A. Mozart, S. Rachmaninoff, K. Jenkins, J. Sibelius κ.ά.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς στο πλαίσιο του νέου πολιτιστικού θεσμού «Κλασική Κηφισιά» με τίτλο «Αυλές της Κηφισιάς».

Το κοινό που κατέκλυσε τον κήπο της έπαυλης παρακολούθησε και χειροκρότησε ενθουσιασμένο όλους τους μουσικούς για τις ερμηνείες τους.

Η συμμετοχή της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου κλασικής και λόγιας μουσικής του Δήμου Κηφισιάς, Ευγενίας Παπαδήμα, η οποία ήταν και υπεύθυνη της εκδήλωσης, ήταν προσφορά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός, ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης, η πρόεδρος της «Μένανδρος» Πόλυ Αστερίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης και Χριστίνα Τσιάμα και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Κική Αυγουστάτου και ο πρώην πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Μανώλης Κουρμαδιάς.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet