Μια μοναδική βραδιά με τον Τίτο Πατρίκιο στον Δήμο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Μια μοναδική βραδιά με τον Τίτο Πατρίκιο στον Δήμο Κηφισιάς

Μια βραδιά ποιότητας και ουσίας απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 στο δημαρχείο Κηφισιάς σε ένα αφιέρωμα στο έργο του ποιητή Τίτου Πατρίκιου.

Οικοδεσπότες το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΜΜΕ του Δήμου Κηφισιάς με τιμώμενο πρόσωπο έναν από τους σπουδαιότερους εν ζωή ποιητές μας.

Μια μοναδική βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στους παρευρισκομένους που θέλησαν να τιμήσουν και να γνωρίσουν τον σπουδαίο ποιητή μας.

Ο Τίτος Πατρίκιος  κέρδισε το κοινό από την πρώτη στιγμή με τη σεμνότητα και τους ήπιους τόνους του. Ο μεγάλος ποιητής απήγγειλε με τη ζεστή φωνή του αποσπάσματα από το έργο του, κερδίζοντας όχι μόνο το χειροκρότημα, αλλά και τις καρδιές του Κηφισιώτικου κοινού.

«Η ποίηση του Τίτου Πατρίκιου μας βρίσκει στην καρδιά», τόνισε και η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση κατά τον σύντομο χαιρετισμό της προς το κοινό.

Για τη ζωή και το έργο του σπουδαίου αυτού ανθρώπου μίλησαν η φιλόλογος Ελένη Αντωνιάδου, ο συγγραφέας Γιάννης Μπασκόζος και η κριτικός Τέχνης Κατερίνα Σχινά. Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η συγγραφέας και μέλος του ΚΕΜΜΕ Λίνα Σόρογκα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα, Ζέτη Κασσιμάτη και Πόλυ Αστερίου, η πρώην δήμαρχος Νέας Ερυθραίας Βασιλική Ταμβάκη, μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΜΜΕ, οι ποιητές Βαγγέλης Χρόνης, Δημήτρης Δασκαλόπουλος και Ανδρέας Αντωνιάδης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet