Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση φωτογραφίας της Τζίνας Σιδηροπούλου
Πολιτισμός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση φωτογραφίας της Τζίνας Σιδηροπούλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με αθρόα την προσέλευση του κόσμου, ο οποίος κατέκλυσε την αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος», πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016  τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Τζίνας Σιδηροπούλου με θέμα: «Απ’ τις αμπολές στ’ αρχοντικά και άλλα…».

H έκθεση διήρκησε από τις  4 Νοεμβρίου έως και τις 6 Νοεμβρίου 2016.

Προλόγισαν οι Γιάννης Μελάς  και Πάνος Ραυτόπουλος. Τους δύο ομιλητές παρουσίασε η κα Ρένα Πολίτη, πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Ενότητας Κηφισιάς.

Ο κ. Μελάς, πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού, μίλησε εκτενώς για την ιστορία της Κηφισιάς και την ιστορική αξία των κτηρίων της μέσα στα χρόνια, ενώ ο κ. Ραυτόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς και αρχιτέκτων, ανέλυσε την αρχιτεκτονική των κτηρίων, πάνω από 120 στην Κηφισιά, με προβολή εικόνων, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να θαυμάσουν και να γνωρίσουν κτήρια όμορφα και ιστορικά που δεν είχε την τύχη να δει μέχρι τώρα, και που ίσως δεν ήξερε καν ότι βρίσκονται στην πόλη μας.

«Η κα Τζίνα Σιδηροπούλου, ως ταλαντούχος και πολύ καλή φωτογράφος, χάρισε στο κοινό μία έκθεση φωτογραφίας, παρουσιάζοντας πάνω 60 έργα, ως επί το πλείστον ασπρόμαυρα, αλλά και κάποια έγχρωμα, με εξαιρετικές τοιχογραφίες, αναδεικνύοντας επαύλεις, νεοκλασικά και παραδοσιακά κτήρια της Κηφισιάς, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή αρχιτεκτονική» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου, όπου σημειώνεται επίσης ότι η κα Πολίτη, στο τέλος της έκθεσης, πήρε και μικρή συνέντευξη από τη φωτογράφο Τζίνα Σιδηροπούλου.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, ενώ στην έκθεση φωτογραφίας παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και η πρόεδρος της Χορωδίας των Τροβαδούρων, Ολυμπία Καλού.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet