Παρουσίαση βιβλίου «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη» στο δημαρχείο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Παρουσίαση βιβλίου «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη» στο δημαρχείο Κηφισιάς

Οι εκδόσεις Πληθώρα προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη» του Αναστασίου Δημοσχάκη, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κηφισιάς (δημαρχείο Κηφισιάς, αίθουσα «Βασίλης Γκατσόπουλος», Διονύσου & Μυρσίνης 2).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς.

Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου «Από τον Έβρο... στην Κατεχάκη»Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο υφυπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Αμανατίδης, ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και νυν διευθυντής του Νομικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας Σωτήριος Ρίζος και η δημοσιογράφος Μήνα Καραμήτρου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος και ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.

Το εν λόγω βιβλίο «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη» περιγράφει τους σημαντικότερους σταθμούς μίας πορείας ζωής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, που ξεκίνησε από ένα ακριτικό χωριό του Έβρου και κατέληξε στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Με πρόθεση να αποτελέσει το βιβλίο χρήσιμο ανάγνωσμα για τους νεότερους, ο συγγραφέας περιγράφει τη διαχείριση κρίσιμων περιστατικών, αναπτύσσοντας παράλληλα άγνωστες μέχρι τώρα ανθρώπινες ιστορίες, καθώς και συναντήσεις καθ΄ όλη την περίοδο της μεταπολίτευσης με πολιτικούς ηγέτες της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δίνονται αποκλειστικά σε φιλανθρωπικό σκοπό και τόσο ο εκδότης όσο και ο συγγραφέας δεν έχουν καμία οικονομική απολαβή.

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet