Το ντοκιμαντέρ «Παίζοντας με τη φωτιά» προβλήθηκε στο δημαρχείο Κηφισιάς
Κοινωνία

Το ντοκιμαντέρ «Παίζοντας με τη φωτιά» προβλήθηκε στο δημαρχείο Κηφισιάς

Το ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα για την Ημέρα της Γυναίκας με τίτλο «Παίζοντας με τη φωτιά» προβλήθηκε την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, την ημέρα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στην αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» υπό τη διοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου.

Ντοκιμαντέρ «Παίζοντας με τη φωτιά»Το κοινό είχε την τύχη να παρακολουθήσει ένα πραγματικά εξαιρετικά ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για τους ηθοποιούς του Αφγανιστάν.

Πρόκειται για μία ταινία της Αννέτας Παπαθανασίου σε παραγωγή του Μίκη Μοδιάνου και της Φωτεινής Οικονομοπούλου.

Η Αννέτα Παπαπαθανασίου, ηθοποιός και σκηνοθέτης, επισκέφτηκε την Καμπούλ για να διδάξει αρχαίο ελληνικό θέατρο και να καταγράψει τη ζωή των Αφγανών καλλιτεχνών.

Η ταινία παρακολουθεί τις ζωές των γυναικών και καταγράφει τις ιστορίες τους, δείχνει με ρεαλιστικότητα τη σκληρή καθημερινότητα της ζωής τους, την αυστηρή κριτική, την κοινωνική αποδοκιμασία που αντιμετωπίζουν, ακόμα και τις απειλές για τη ζωή και την οικογένειά τους.

Μετά το τέλος της προβολής ακολούθησε συζήτηση με την σκηνοθέτιδα Αννέτα Παπαθανασίου και την παραγωγό Φωτεινή Παπαθανασίου.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet