Πλούσιο ρεπερτόριο απήλαυσε το κοινό στην 3η Συνάντηση Χορωδιών
Πολιτισμός

Πλούσιο ρεπερτόριο απήλαυσε το κοινό στην 3η Συνάντηση Χορωδιών

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στις 19:30, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού, στο δημαρχείο Κηφισιάς, η 3η Συνάντηση Χορωδιών που διοργανώθηκε από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» και από τη Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη.

Συμμετείχαν οι εξής χορωδίες:

  • Χορωδία Συνδέσμου «Αιγυπτιωτών» – Μαέστρος: Γιάννης Λαζαρίδης.
  • Χορωδία «Απόλλων Πατρών» – Μαέστρος: Θεμιστοκλής Δράμης.
  • Χορωδία «Αρμονικό Εργαστήρι» – Μαέστρος: Στάθης Αρβανίτης.
  • Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» – Μαέστρος: Παναγής Μπαρμπάτης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία της Χορωδίας της Δημοτικής Ενότητας της Νέας Ερυθραίας και στην καθιέρωση της Συνάντησης Χορωδιών ως έναν από τους πλέον επιτυχημένους πολιτιστικούς θεσμούς της πόλης.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε για τη διοργάνωση την υπεύθυνη χορωδίας κα Ελευθερία Ρούσσου, καθώς επίσης κι όλους εκείνους που βοήθησαν και φέτος στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Ακόμη ευχαρίστησε τις χορωδίες που τίμησαν με τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ χορωδιών.

Το πρόγραμμα όλων των χορωδιών ήταν πλούσιο σε ρεπερτόριο με κομμάτια γνωστών Ελλήνων και ξένων συνθετών και το κοινό απήλαυσε την καθεμία χορωδία ξεχωριστά.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet