Με μουσική & βραβεύσεις ολοκληρώθηκε η 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
Πολιτισμός

Με μουσική & βραβεύσεις ολοκληρώθηκε η 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Με μουσική, βραβεύσεις, σύντομες ομιλίες του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου και του πρόεδρου της Ανθοκομικής Γιώργου Κομιανού πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στο Άλσος Κηφισιάς.

Τη δροσερή βραδιά ζέστανε με τις μελωδίες της η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς που άνοιξε την εκδήλωση. Ακολούθως η κεντρική σκηνή της Ανθοκομικής γέμισε χαρούμενες φωνούλες από την Παιδική Χορωδία των Τροβαδούρων. Οι λιλιπούτειοι ακτάφεραν με την αθωότητα τους να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τον χώρο και να τραβήξουν τα βλέμματα των επισκεπτών χαρίζοντας τους το πιο γλυκό χαμόγελο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς με τον παρουσιαστή της βραδιάς Δημήτρη Μάρκο να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν:

  • Ο μέγας υποστηρικτής της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, εταιρεία ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΣΤΑΣΥ) για την υποστήριξή του.
  • Ο  μέγας χορηγός της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, εταιρεία «MEDI  PRINOU» για την ευγενική του χορηγία.
  • Ο ομορφότερος κήπος, ο οποίος επιλέχθηκε μετά από διαγωνισμό. Το βραβείο απονεμήθηκε στην κα Χριστίνα Ξανθοπούλου στα Αλώνια Κηφισιάς.
  • Το ομορφότερο μπαλκόνι το οποίο επιλέχθηκε μετά από διαγωνισμό. Το βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Κωνσταντίνο Αναστασιάδη στη Νέα Ερυθραία.
  • Ο Αριστείδης Πουλημένος που απεβίωσε προσφάτως, θερμός υποστηρικτής της Ανθοκομικής Έκθεσης για δεκαετίες, με ιδιαίτερα ξεχωριστή παραγωγή σε κάκτους και παχύφυτα.
  • Ο κ. Πάνος Ραυτόπουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Έκθεσης, για τη συνολική συμβολή του στον Δήμο Κηφισιάς.
  • Ο κ. Χαράλαμπος Βογιατζής για την εθελοντική του προσφορά στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς.
  • Οι  κ.κ. Κλέων Τσέτης και Κωνσταντίνος Χριστάκος για την προσφορά τους στο βιντεοσκοπικό υλικό της έκθεσης.
  • Τα εκθεσιακά περίπτερα «Ιωάννη Γρύλλη», «Μαγδαληνή Ξυράφη & ΣΙΑ ΟΕ» και «Κυκέων Έλευσις» για τα αποτελέσματα των περιπτέρων τους.
  • Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς για τις πρωτότυπες δράσεις τους και για την ψυχαγωγία που προσέφεραν στα παιδιά.
  • Η Ένωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας για τις δράσεις της στην έκθεση.
  • Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών για τη διαχρονική προσφορά του και για τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 62ης Ανθοκομικής.
  • Οι χορηγοί επικοινωνίας STAR GROUP και REAL GROUP για την προσφορά τους στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχία της φετινής Ανθοκομικής Έκθεσης σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, ενώ ο πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Γιώργος Κομιανός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της έκθεσης και ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου.

Η τελετή λήξης της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Στο ειδυλλιακό και καταπράσινο περιβάλλον του Άλσους η διακεκριμένη solist Ευγενία Παπαδήμα αποχαιρέτησε μελωδικά την ιστορικότερη γιορτή του Δήμου Κηφισιάς με τον λυρισμό και την ποιητικότητα του Franz Liszt.

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς για 18 ημέρες και με τη συμμετοχή 45 ανθοπαραγωγών σε 65 περίπτερα, 14 εμπόρων και 20 συλλόγων, ΜΚΟ, δημόσιων φορέων, εθελοντών, ΝΠΔΔ και το περίπτερο της Αλοννήσου υποδέχθηκε, σύμφωνα με σσχετική ανακοίνωση του Δήμου, περίπου 50.000 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν ποιοτικά λουλούδια και φυτά σε καλές τιμές και παράλληλα να απολαύσουν πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης, 700 μαθητές δημοτικών σχολείων παρακολούθησαν το βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Είμαι ο σπόρος» σε συνεργασία με την ΜΚΟ Οργάνωση Γη και μαθήματα μελισσοκομίας από το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών.

Το προσωπικό της έκθεσης, αλλά και οι φίλοι του πιο ιστορικού θεσμού στον χώρο της ανθοκομίας ανανέωσαν το ραντεβού στο κόσμο των χρωμάτων και των αρωμάτων για την επόμενη χρονιά.

Επισκέπτες της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς παρακολουθούν την τελετή λήξης
Επισκέπτες της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς παρακολουθούν την τελετή λήξης
Χρώματα και ευωδίες στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
Χρώματα και ευωδίες στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet