Φωτιά ξέσπασε στα όρια των Δήμων Κηφισιάς και Πεντέλης
Κοινωνία

Φωτιά ξέσπασε στα όρια των Δήμων Κηφισιάς και Πεντέλης

Πυρκαγιά ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2022 σε οικοπεδική έκταση στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Τομπάζη στην Κηφισιά. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως είπε στο «Ε» ο διοικητής της δύναμης που έσπευσε στο σημείο, δέχθηκε το σχετικό σήμα στις 01:38 και αμέσως ανέλαβε δράση καταφέρνοντας να θέσει υπό έλεγχο και να σβήσει τη φωτιά περίπου μισή ώρα αργότερα, αφού είχε κάψει 3 στρέμματα μεικτής έκτασης.

Στο πεδίο επιχείρησαν συνολικά 25 στελέχη, με 5 οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος, 4 εθελοντικά οχήματα και 5 υδροφόρες.

Στο σημείο προσέγγισε πρώτο όχημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης, όπως μας είπε ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ) Βλάσσης Σιώμος, ενώ στην περιοχή βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, η αντιδήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου και ο διευθυντής του τμήματος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ξανθάκος.

Το ευτύχημα ήταν ότι η αντίδραση όλων των δυνάμεων ήταν άμεση και έτσι αποφεύχθηκε η επέκταση της πυρκαγιάς, που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο και τα παρακείμενα σπίτια.

Η ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης για τη φωτιά

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet