Ο πρόεδρος Σταύρος Ζαπάντης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς προσκαλούν στον καινούργιο θεσμό της πόλης με τίτλο «Βίοι Αγίων».
Το θέμα της πρώτης εκδήλωσης του πολιτιστικού θεσμού «Βίοι Αγίων» πραγματοποιείται τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016, στις 19:00, στην αίθουσα Πολιτιστικού, στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) με την πολύτιμη συνεργασία της Ενωμένης Ρωμηοσύνης και έχει τίτλο «Ὁ βίος τοῦ Ὁσιομάρτυρος Στεφάνου τοῦ Νέου» από τη σειρά Άγνωστα Συναξάρια 2.
Ομιλητές είναι οι:
- πατήρ Απόστολος Σακελλαρίου, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κηφισιάς, γυμνασιάρχης της Ελληνικής Παιδείας.
- Παναγιώτης Χαβαράνης, εκπαιδευτικός.
Την εκδήλωση θα συντονίσει το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωμένης Ρωμηοσύνης Ανδρέας Μπλάνος, ενώ θα καλυφθεί και τηλεοπτικά από το ΑΧΕΛΩΟΣ TV.
Ο καινούργιος αυτός θεσμός της πόλης θα διοργανώνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, σε τακτά χρονικά διαστήματα.


