Έλλη Μήτση στο «Ε»: Κι όμως, η επαφή σήμερα θεωρείται αντικοινωνική…
Λυκόβρυση - Πεύκη

Έλλη Μήτση στο «Ε»: Κι όμως, η επαφή σήμερα θεωρείται αντικοινωνική…

Το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, εναρμονιζόμενο με τις νέες πρωτόγνωρες συνθήκες που περνά ο τόπος, δίνει βήμα σε ανθρώπους από τον Βόρειο Τομέα Αθηνών, ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που ωστόσο «κουβαλούν» ο καθένας έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, προκειμένου να στείλουν το μήνυμά τους στη μεγάλη μάχη που δίνουμε εναντίον του κορωνοϊού.

Με το μήνυμα «μένουμε σπίτι μέχρι η πραγματική ζωή να σταματήσει να μοιάζει με ταινία», που είναι ανηρτημένο στην πρόσοψη του κινηματογράφου «Sun Ray» στο Jacksonville της Florida, η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης προτρέπει όλους να υιοθετήσουν την απομόνωση.

Αν και «αλλόκοτο», όπως λέει η κ. Έλλη Μήτση, «η ορθή κοινωνική συμπεριφορά είναι η απομόνωση», ώστε σύντομα, όλοι εμείς, να μπορούμε και πάλι να απολαύσουμε τις μοναδικές ταινίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο που προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης…

ΕΛΛΗ ΜΗΤΣΗ, πρόεδρος Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης

Σας γράφω αυτό το μήνυμα από το σπίτι μου, όπου έχω αυτοπεριοριστεί εδώ και αρκετές μέρες. Ελπίζω κι εσείς να το διαβάζετε από το σπίτι σας, έχοντας κάνει τη σοφή επιλογή να συμμετάσχετε ενεργά στο «σπάσιμο» της αλυσίδας μετάδοσης του κορωνοϊού.

Βιώνουμε αλλόκοτες συνθήκες ξαφνικά. Η ορθή κοινωνική συμπεριφορά είναι η απομόνωση, ενώ η επαφή θεωρείται αντικοινωνική. Οι άνθρωποι συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλο από μακριά, αλλά μέσα από το internet και τα μπαλκόνια καταφέρνουν να ζουν μαζί, ενώ βρίσκονται χώρια. Ο κόσμος του πολιτισμού χρησιμοποιεί την τεχνολογία δημιουργικά για να μη χάσει επαφή με την κοινωνία.

Κρατάμε λοιπόν την αισιοδοξία μας, παραμένουμε υγιείς, ακολουθούμε τις οδηγίες για να προστατέψουμε τους αγαπημένους μας και περιμένουμε υπομονετικά την ημέρα που θα επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας. 

Εμείς, στην Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης θα σας περιμένουμε όλες και όλους για να απολαύσετε δωρεάν μοναδικές ταινίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Μέχρι τότε αναρτούμε στη σελίδα μας στο facebook παραστάσεις, συναυλίες, ντοκιμαντέρ, ταινίες και «μένουμε σπίτι μέχρι η πραγματική ζωή να σταματήσει να μοιάζει με ταινία» (το μήνυμα αυτό έχει αναρτηθεί στην πρόσοψη του κινηματογράφου «Sun Ray» στο Jacksonville της Florida).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet