Άλλη μια νίκη για την ομάδα Νέων του Αετού, που… βλέπουν πρωτιά
Αθλητισμός

Άλλη μια νίκη για την ομάδα Νέων του Αετού, που… βλέπουν πρωτιά

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα Νέων του Αετού Πεύκης, που πήρε το “τρίποντο” το απόγευμα της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο της Πεύκης, απέναντι στον Πανερυθραϊκό με σκορ 2-1.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος στη σελίδα του στο facebook, “παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε  τη μεγάλη απόδοση απέναντι σ΄ έναν αντίπαλο που καιγόταν για βαθμούς, προηγήθηκε με κεφαλιά του Αγγελή, μετά από άψογο συνδυασμό Τσεπελέ, Ρασίντ και σέντρα ακριβείας του τελευταίου, στη συνέχεια ισοφαρίστηκε σε 1-1 και στο β΄ ημίχρονο ο Παππάς, πιστός στο ραντεβού του με τον ουρανό του γηπέδου της Πεύκης, σε στημένο του Τσότρα πήδησε ψηλά, εκεί που δεν φτάνει κανένας άλλος και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων, ακόμα και στη μέτρια μέρα τους, να παίρνουν αποτελέσματα. Έτσι το Εφηβικό μας πάει με ανεβασμένη ψυχολογία το Σάββατο το πρωί στο Χαλάνδρι να παίξει με τον Ατρόμητο, στον τελευταίο αγώνα της 1ης φάσης, στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου, με έπαθλο τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή της Α’ φάσης”.

Σημειώνεται ότι ο Ατρόμητος, που βρίσκεται στην πρώτη θέση, πάει για δύο αποτελέσματα (νίκη και ισοπαλία), όντας 3 βαθμούς μπροστά, επομένως οι νεαροί του Αετού θα μπουν στο γήπεδο μόνο για νίκη.

“Όμως το σημαντικότερο δεν είναι η νίκη και η θέση που τελικά θα καταλάβουν, όσο το να παίξουν σωστά και οργανωμένα απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, όπως αυτές που θα βρουν μπροστά τους στη πορεία τους για τα τελικά. Οπότε πιο πολύ σαν ευκαρία για τεστάρισμα των δυνατοτήτων τους είναι καλύτερα να το δουν, παρά σαν τελικό. Όπως και νά ΄χει, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!” καταλήγει η σχετική ανάρτηση του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet