Άνοδος εφηβικού τμήματος ΚΑΟ Λυκόβρυσης στη Β΄ Κατηγορία Εφήβων
Αθλητισμός

Άνοδος εφηβικού τμήματος ΚΑΟ Λυκόβρυσης στη Β΄ Κατηγορία Εφήβων

Το εφηβικό τμήμα του ΚΑΟ Λυκόβρυσης μετά και από την τελευταία του νίκη (11η συνεχόμενη) εξασφάλισε την άνοδο του στη νεοσύστατη Β΄ κατηγορία εφήβων.

Στη νέα κατηγορία θα συμμετέχουν 26 σωματεία, με μόλις πέντε εξ αυτών από τα Βόρεια Προάστια, κάτι που, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΚΑΟ Λυκόβρυσης, «αποτελεί διαφήμιση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στο κομμάτι του αθλητισμού». Τα σωματεία θα είναι χωρισμένα σε δύο ομίλους. Το εφηβικό τμήμα θα συμμετάσχει συνεχίζοντας, όπως επισημαίνεται, τις περσινές επιτυχίες ανόδων των τμημάτων των ανδρών και των νεανίδων και «αποδεικνύοντας τη συστηματική δουλεία που γίνεται σε όλα τα τμήματα της ομάδας».

Όπως σημειώνει ο Σύλλογος, «το ρεκόρ των εφήβων στην κανονική διάρκεια έκλεισε στο 14-4 και είχαν ξεκινήσει με 0-3 και όλα αυτά κάτω από αντίξοες συνθήκες προπόνησης σε ανοιχτό γήπεδο και με 0 (μηδέν) ώρες προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Με την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου στον οποίο συμμετείχε, εκτός από την προαναφερθείσα άνοδο εξασφάλισε και τη συμμετοχή του στους αγώνες μπαράζ για την είσοδο στην Α΄ κατηγορία εφήβων και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 12:30 θα αντιμετωπίσει την ομάδα του κολεγίου Deere στην Αγία Παρασκευή.

«Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή τους, καθώς και σε όλα τα μέλη του τμήματος που συνεισέφεραν σε αυτή την επιτυχία, αλλά ίσως να έχουμε δει μόνο το πρώτο μέρος της και όχι την ολοκλήρωσή της καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει. Συνεχίζουμε…» τονίζεται στην ανακοίνωση του ΚΑΟ Λυκόβρυσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet