“Άσφαιρο” Σαββατοκύριακο για την “Αθηνά”
Αθλητισμός

“Άσφαιρο” Σαββατοκύριακο για την “Αθηνά”

Χωρίς χαμόγελα έκλεισε το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου 2014 για τις κορασίδες και παγκορασίδες της “Αθηνάς”, που δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε μία νίκη στους τρεις αγώνες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Αναλυτικότερα, οι κορασίδες έχασαν, αν και δύσκολα, με σκορ 1-3 σετ από τον Α.Σ. “Νίκη Αμαρουσίου”, σε αγώνα μεταξύ ισοδύναμων ομάδων και όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από το σκορ στα επί μέρους σετ (23-25, 19-25, 26-24, 24-26) η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες και από κάποια λάθη που έκαναν οι παίκτριες της “Αθηνά” στους τελευταίους πόντους κάθε σετ.

“Αθηνά” (Κοσμάς): Δημητροπούλου, Τασούλη, Μαντζάκου, Γκόγκου, Κουτσοθεοδώρου, Καϊμενοπούλου, Διαμαντή, Σταθάκη, Γιαννιτσοπούλου, Λάζαρη, Πέττα.

Από την άλλη, οι παγκορασίδες έχασαν εύκολα από τον καλύτερο σε όλο τον αγώνα Γ.Σ. Κηφισιάς “Ο Ηρακλής” με σκορ 0-3 σετ (17-25, 15-25, 20-25). Αξίζει να σημειώσουμε ότι η “Αθηνά” ξεκίναγε κάθε σετ με κακή απόδοση, την οποία βελτίωνε στη συνέχεια, όπως βελτίωνε και γενικά την απόδοσή της σε κάθε νέο σετ, χωρίς ωστόσο να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα τον αντίπαλό της.

“Αθηνά” (Κοσμάς): Σπυριδωνίδη, Κατσερέλη, Γκόγκου, Πέττα, Γιαννιτσοπούλου, Μαντζάκου, Σταθάκη, Πρίντεζη, Γιαννικουρή, Τσαπρούνη, Κοντούδη, Μελισσηνού.

Τέλος, οι παγκορασίδες (εκτός συναγωνισμού) έχασαν από τον Γ.Σ. Χαλανδρίου με σκορ 3-0 σετ, έχοντας καλή απόδοση μόνο στο δεύτερο σετ (24-26).

“Αθηνά” (Κοσμάς): Προμπονά, Κατσερέλη, Καβαρινού, Μελισσηνού, Κοντούδη, Κατριβάνου, Αβαταγγέλου, Δερμιτζάκη, Παππά, Γιαννικουρή, Τσαπρούνη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet