Αθλητές του Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου βράβευσε η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Αθλητισμός

Αθλητές του Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου βράβευσε η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Τη νέα γενιά αθλητών και αθλητριών βράβευσε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, τέως πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου.

Μαζί με τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, τίμησαν τη νεολαία του Αθλητικού Ομίλου «Παράδεισος Αμαρουσίου – Δόξα Πεύκης», σε μια τελετή αθλητικής επιβράβευσης που στόχο είχε, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «την ανάδειξη του “ευ αγωνίζεσθαι” σε τρόπο ζωής των νέων ανθρώπων και ποιοτικής προαγωγής των αξιών που πρεσβεύει γενικότερα ο αθλητισμός».

Την εορταστική ατμόσφαιρα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας λάμπρυνε ακόμη περισσότερο η νεανική ορμή και το πάθος των παιδιών, που έδωσαν δυναμικό «παρών» μαζί με τους γονείς και τους προπονητές τους, οι οποίοι στηρίζουν κάθε τους προσπάθεια, έχοντας, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της συμβούλου, δίπλα τους, ως σύμμαχο, τον Δήμο Αμαρουσίου. Μετάλλια και αναμνηστικά δόθηκαν σε όλα τα τμήματα του Ομίλου με τους μικρούς «πρωταθλητές» να αφήνουν το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στην επιτυχημένη εκδήλωση. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες και οι προπονητές των αθλημάτων που διακρίθηκαν το 2016 με τις αθλητικές επιδόσεις τους τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας. Στον Όμιλο συμμετέχουν 500 παιδιά σε 11 ομαδικά αθλήματα.

Η κα Μ. Πατούλη συνεχάρη τον πρόεδρο του Ομίλου, Δημήτρη Λέμη, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό που διαθέτουν και τις επιτυχίες που φέρνουν, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τον Δήμο Αμαρουσίου. Παράλληλα, συνομίλησε με δεκάδες γονείς οι οποίοι νιώθουν υπερήφανοι για τις επιτυχίες των παιδιών τους, αλλά και για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις κυψέλες αθλητισμού των ιστορικών Συλλόγων. Με επίκεντρο την προαγωγή υγιών προτύπων που έχει ανάγκη η νεολαία μας η κα Πατούλη ευχήθηκε «ο Αθλητισμός να αποτελέσει για τα παιδιά μας πεδίο ασφαλών και ποιοτικών διεξόδων που θα επιδρά ευεργετικά στην καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης και της συμμετοχής τους στις κοινωνικές δραστηριότητες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet