Αριστοτέλης: Εκπληκτικές εμφανίσεις στο Πανευρωπαϊκό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Νέων για τα αδέλφια Βάσση
Αθλητισμός

Αριστοτέλης: Εκπληκτικές εμφανίσεις στο Πανευρωπαϊκό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Νέων για τα αδέλφια Βάσση

Μετά από εκπληκτικές εμφανίσεις στο Πανευρωπαϊκό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Νέων στη Ρίγα της Λετονίας,  ο πρωταθλητής του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης  – Πεύκης «Αριστοτέλης» Μιχάλης Βάσσης υπέκυψε στον πρωταθλητή του Ισραήλ για την 9η και τελευταία αγωνιστική, ενώ για την 8η έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, αντιμετωπίζοντας τον Ελβετό πρωταθλητή, αλλά από μια λεπτομέρεια έχασε το πλεονέκτημα και ηττήθηκε.

Τελικός απολογισμός για τον αθλητή είναι 5 νίκες σε 9 αγώνες και στην 27η θέση, ανάμεσα σε 77 σκακιστές, τους καλύτερους της Ευρώπης, στην κατηγορία κάτω των 8 ετών!

Εκπληκτικός και ο αδελφός του Αναστάσης Βάσσης που πέτυχε 5 νίκες και 1 ισοπαλία σε 9 αγώνες, με ισχυρούς αντιπάλους (με 300-500 ΕΛΟ απόσταση), τερματίζοντας στην κατηγορία κάτω των 10 ετών στην 32η θέση, ενώ ξεκίνησε από την 102η!

Το Δ.Σ., τα μέλη και οι φίλους του «Αριστοτέλη» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία των φερέλπιδων νεαρών σκακιστών, που αποτελούν το παρόν και κυρίως το μέλλον της ομάδας.

Επίσης, εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στον προπονητή των δύο αθλητών Δημήτρη Ντουντανιώτη, που είναι κοντά τους, καθώς και στους γονείς τους που τόσο τους στηρίζουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet