Α. Ασπραδάκη: Κοινή συνισταμένη λαϊκής βούλησης και Αυτοδιοίκησης ο πολυχώρος στο Ο.Τ.9
Αθλητισμός

Α. Ασπραδάκη: Κοινή συνισταμένη λαϊκής βούλησης και Αυτοδιοίκησης ο πολυχώρος στο Ο.Τ.9

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα τα εγκαίνια του πολυχώρου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής (Οικοδομικό Τετράγωνο 9) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Στην εκδήλωση παρερεύθηκε και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη.

Η κ. Ασπραδάκη επισημαίνει σχετικά:

«Η σύλληψη και η επίτευξη αυτού του μεγαλόπνοου έργου αποτελεί την κοινή συνισταμένη του οράματος της λαϊκής βούλησης και των εκλεγμένων οργάνων της Αυτοδιοίκησης. 

»Το 2004 ο πρώην δήμαρχος Λυκόβρυσης Δημήτρης Φωκιανός και οι συνεργάτες του πρότειναν την αγορά του οικοπέδου από την τότε ιδιοκτήτρια Εθνική Τράπεζα αποτρέποντας έτσι τη δημιουργία μεγάλου εμπορικού κέντρου και κατόπιν προχώρησαν στο σχεδιασμό για την υλοποίηση του έργου.

»Οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης αγκάλιασαν την πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου αποδεχόμενοι την επιβάρυνση των δημοτικών τελών τους για την εξόφληση του δανείου που ήταν αναγκαίο για την αγορά του οικοπέδου και την κατασκευή του πολυχώρου. 

»Το σχέδιο συνεχίστηκε από τον δήμαρχο του ενιαίου πλεον Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, και υλοποιήθηκε με τη βοήθεια της Περιφέρειας Αττικής που αποδέχτηκε να αναλάβει όλο το υπολειπόμενο κόστος κατασκευής.

»Ο συγκεκριμένος πολυχώρος αποτελεί πραγματικό διαμάντι για την πόλη μας ικανοποιώντας τις ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για άθληση, αναψυχή και πολιτιστικές εκδηλώσεις. 

»Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον πρώην δήμαρχο Δημήτρη Φωκιανό για την έμπνευση και την υλοποίηση ένος τόσο μεγάλου έργου, στον νυν Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, για τη συνέχιση ως την τελική παράδοση του στους δημότες μας, τον τέως περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, καθώς και τη νυν περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου. Τέλος, πολλά συγχαρητήρια στους δημότες της Λυκόβρυσης που απέδειξαν ότι είναι πολίτες που προκρίνουν διαφορετικές λογικές. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική, καθώς σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης και έντονης αντιπολιτευτικής πολεμικής η συνεργασία τους υπήρξε υποδειγματική».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet