«Η Πεύκη» βράβευσε αθλητές του Α.Ο. Αστέρα
Αθλητισμός

«Η Πεύκη» βράβευσε αθλητές του Α.Ο. Αστέρα

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαΐου 2014, στο κλειστό Γυμναστήριο «Χρήστος Μωραΐτης», το 6ο GRAND PRIX ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που διοργάνωσε ο Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΥΚΗΣ.

Στη διάρκεια του αγώνα, ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Η ΠΕΥΚΗ τίμησε με πλακέτες τις αθλήτριες του ΑΣΤΕΡΑ Πεύκης, Λίλα Κασάπογλου και Παρασκευή Αγγελούση για την 6η θέση που κατέλαβαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο της Πορτογαλίας και τους αθλητές, του ΑΣΤΕΡΑ Πεύκης, Ευάγγελο Μακρή και Δημήτρη Μακρή για τη συμμετοχή τους στο ίδιο Πανευρωπαίκό Πρωτάθλημα. Τη βράβευση έκαναν ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βασίλης Μήκας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό 180° – Η ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ του Γιώργου Κουμουτσάκου, και η γενική γραμματέας του συλλόγου Δώρα Παππά.

Οι αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος παρουσίασαν τα προγράμματά τους ενόψει και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα στην Ηλιούπολη και έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στον αγώνα συμμετείχαν πάνω από 70 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες παρουσιάζοντας ένα μοναδικό θέαμα σε όσους παρακολούθησαν. Αγωνίσθηκαν και όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΣΤΕΡΑ Πεύκης που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και διακρίθηκαν για ακόμη μια φορά σε μεγάλη διοργάνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet