Β. Κολοκοτρώνη: Λύπη κι απογοήτευση για την παραίτηση της προέδρου του ΠΕΑΠ
Αθλητισμός

Β. Κολοκοτρώνη: Λύπη κι απογοήτευση για την παραίτηση της προέδρου του ΠΕΑΠ

Με ανοιχτή επιστολή της, η κα Βενετία Κολοκοτρώνη, μέλος του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ (νομικό πρόσωπο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για το Περιβαλλον, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό) απευθύνεται στην κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη με αφορμή την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου του ΠΕΑΠ («Τα βρόντηξε κάτω» η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη από το ΠΕΑΠ).

Σε αυτήν, αφού αναφέρεται στις «μάχες» που δόθηκαν για να προσφερθεί πολιτιστικό έργο στην πόλη, εκφράζει την ελπίδα η παραίτηση της κας Πατούλη-Σταυράκη να μην γίνει αποδεκτή από τον δήμαρχο.

Ακολουθεί η επιστολή της κας Β. Κολοκοτρώνη:

Με συναισθήματα λύπης και έντονης απογοήτευσης πληροφορήθηκα την παραίτησή σου αγαπημένη πρόεδρε και φίλη. Λυπάμαι για το συνεχόμενο, επί πολλούς μήνες «bullying» στο πρόσωπό σου!!!

Απογοήτευση διότι κανείς δεν γνωρίζει τους αγώνες και τα άγχη, τόσο τα δικά σου όσο και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου μας, προκειμένου να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε όλους τους δημότες μας υψηλού  επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις με μηδενικό κόστος.

Στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία της χώρας μας μειώσαμε το κόστος των συνδρομών, σεβόμενοι πάντα τον Συνάνθρωπό μας και ιδιαίτερα τους πολυτέκνους.

Δώσαμε πολύωρες μάχες, γιατί κάποιοι ήθελαν να δημιουργήσουν εντάσεις. Εσύ, με την έμφυτη ευγένεια και το χιούμορ σου, προσπαθούσες να σβήσεις τα δήθεν και μη υπάρχοντα προβλήματα.  Βεβαίως, όλα αυτά είναι γνωστά σε πολλούς, όμως υπάρχουν στιγμές που η σιωπή δεν είναι χρυσός!!!

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε θέλαμε να κάνουμε το εξής απλό: Να δούμε τι παραλαμβάνουμε και πώς θα γινόταν αυτό σωστά και νοικοκυρεμένα. Με ένα πρωτόκολλο παραλαβής και παράδοσης; Ή με έναν διαχειριστικό έλεγχό; Αποφασίσαμε ομόφωνα να προχωρήσουμε σε διαχειριστικό έλεγχο λοιπόν, προστατεύοντας τη διοίκηση του ΠΕΑΠ και τον Δήμο. Πού είναι το λάθος σου;

Μήπως ότι  ήσουν προσεχτική στο πού θα ξοδέψεις και το τελευταίο ευρώ του εκάστοτε προϋπολογισμού; Με γνώμονα να μην αδικηθεί ο οποιοσδήποτε εργαζόμενος ή προμηθευτής του ΠΕΑΠ (καθυστέρηση πληρωμής);

Όμως ένας άξιος και έντιμος άνθρωπος, που η μοίρα του είναι να υπηρετεί τον συνάνθρωπό του, θα συνεχίζει να το κάνει για πάντα. 

Πιστεύω, αν και σέβομαι την απόφασή σου, η παραίτησή σου να μην γίνει αποδεκτή από τον αγαπητό δήμαρχό μας.

Και μη ξεχνάς, δανείζομαι φυσικά, «Αλήθεια είναι ό,τι δίνει φτερά στον άνθρωπο και γεννάει μεγάλα έργα και μας σηκώνει ένα μπόι πάνω στη γη. Ψευτιά ό,τι ψαλιδίζει τα όνειρα του ανθρώπου» [Νικόλαος  Καζαντζάκης].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet