Γ. Θεοδωρακόπουλος: Η Αναγέννηση Πεύκης κάνει αισθητή την παρουσία της στον στίβο
Αθλητισμός

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Η Αναγέννηση Πεύκης κάνει αισθητή την παρουσία της στον στίβο

Σε ζεστή ατμόσφαιρα, η Αναγέννηση Πεύκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα τηw και βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις αξίες του αθλητισμού και έδωσε συγχαρητήρια στους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στον στίβο.

«Τον περασμένο χρόνο, με το κλείσιμο του σταδίου Πεύκης, λόγω έργων, είχατε μεγάλα προβλήματα. Το ξέρω γιατί παρακολουθώ από κοντά τις προσπάθειές σας» τόνισε, προσθέτοντας ότι «ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο όπλο της οικογένειας για τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών» είπε.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος απένειμε το έπαθλο στην αθλήτρια Μαρία Σκοτή, ευχήθηκε στον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Τοσσίου, στα μέλη του προεδρείου Γιάννη Ζαμινό, Κατερίνα Δελαπόρτα, Μπέσυ Παπαδολιάκου, Πέπη Γεωργακοπούλου, καθώς και στους προπονητές, Λ. Κωτάκη, Δ. Μανδηλαρά και Σ. Ιωσηφίδου και στον έφορο, Χρ. Κοροβέση, καλή επιτυχία στο έργο τους.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης, η Αναγέννηση είναι σωματείο αποκλειστικά του στίβου και αν και δεν έχει συμπληρώσει ούτε πέντε χρόνια ζωής, έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της σε εθνικό επίπεδο. Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο, αφού τη διοίκηση την έχουν αναλάβει οι γονείς των αθλητών, έχει δώσει θαυμάσια αποτελέσματα. Κύριο ρόλο στη δημιουργία του και στις σωστές βάσεις που τέθηκαν έπαιξε ο παλαιός πρωταθλητής του βάδην Ορφανόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet