Γ. Κοσμάς: Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη ανέβασε τον πήχη των θετικών πλεονεκτημάτων
Αθλητισμός

Γ. Κοσμάς: Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη ανέβασε τον πήχη των θετικών πλεονεκτημάτων

Επαινετικά σχόλια για το έργο της στον Πολιτισμό, αλλά και τη γενικότερη πολιτική παρουσία της κας Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη επεφύλαξε ο πρώη αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Γεώργιος Κοσμάς.

Στην ανοιχτή επιστολή του, με αφορμή την παραίτηση της κας Πατούλη-Σταυράκη από τη θέση της προέδρου του ΠΕΑΠ («Τα βρόντηξε κάτω» η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη από το ΠΕΑΠ) ο κ. Κοσμός αναφέρει:

Στις μέρες μας, η υπεύθυνη και αποτελεσματική προσπάθεια, ιδιαίτερα στην Αυτοδιοίκηση, πρέπει να επιβραβεύεται και να γίνεται παράδειγμα προς όλους.

Αναγνωρίζοντας τον δίκαιο, ξεκάθαρο και κοπιώδη αγώνα της μέχρι πρότινος προέδρου του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ κας Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη, οφείλω να την επαινέσω δημόσια για την αφοσίωση που έδειξε με την ανάληψη των καθηκόντων της, να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο έργο. Επιπρόσθετα, για το ήθος που επέδειξε στην προαγωγή Πολιτισμού και στην ανάδειξη του Δήμου μας στο ευρύτερο κοινωνικό και αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι της χώρας μας.

Μιλώντας ως απλός πολίτης, αλλά έχοντας διατελέσει και αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης στο παρελθόν, αισθάνομαι την ανάγκη να πω από καρδιάς ένα μεγάλο μπράβο στην κα Πατούλη γιατί ύψωσε τον πήχη των θετικών πλεονεκτημάτων σε όλα τα επίπεδα, κατά τη διάρκεια της θητείας της, διατηρώντας στο ακέραιο την ηθική της υπόσταση.

Της εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να δίνει μάχες εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, προς όφελος του ενιαίου Δήμου μας. Η μέχρι σήμερα πορεία της διασφαλίζει και επιβάλλει τη συστράτευση όλων όσων οραματιζόμαστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση να κατακτήσει τον πρωτεύοντα ρόλο στην προστασία και στην ανακούφιση των συμπολιτών μας και στην ανάταση της κοινωνίας μας τοπικά και εθνικά.

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet