Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Ρυθμός μουσικής & άθλησης στην καθημερινότητα των πολιτών
Αθλητισμός

Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Ρυθμός μουσικής & άθλησης στην καθημερινότητα των πολιτών

Ξεκίνησε η λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης και του Δημοτικού Γυμναστηρίου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την περίοδο 2017 – 2018.

«Βάζουμε ρυθμό μουσικής και άθλησης στην καθημερινότητά μας με το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης και το Δημοτικό Γυμναστήριο» σημειώνει ο Δήμος προσκαλώντας τους πολίτες να παρακολουθήσουν τα προγράμματα των δύο δομών.

Το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης είναι αναγνωρισμένο από το κράτος και λειτουργεί, όπως ενημερώνει μέσω σχετικής ανακοίνωσης ο Δήμος, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του υπουργείου Πολιτισμού.

Το Δημοτικό Γυμναστήριο βρίσκεται, σύμφωνα με τον Δήμο, σε πλήρη λειτουργία από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, αλλά και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ), Χρήστος Φωτίδης, μέσω ανακοίνωσής τους, εύχονται μία καλή σεζόν στην πόλη της Λυκόβρυσης – Πεύκης και ευχαριστούν θερμά το κοινό για την εμπιστοσύνη του στις δομές του ΠΕΑΠ.

Πληροφορίες
Δημοτικό Ωδείο

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα Προγράμματα του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης στη διεύθυνση Πλάτωνος 22 & Βουλγαροκτόνου στην Πεύκη. Τηλ. 210 8021375, email: [email protected], αλλά και στα γραφεία του ΠΕΑΠ (Ρήγα Φεραίου και Ελευθερίου Βενιζέλου 15)και στο τηλ. 210 6145456 ή στο email: [email protected].

Δημοτικό Γυμναστήριο

Το Γυμναστήριο του ΠΕΑΠ λειτουργεί στη διεύθυνση Λυκοβρύσεως 3 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Το Σάββατο ανοίγει τις πύλες του στις 12:30 και λειτουργεί έως τις 14:30.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του ΠΕΑΠ (Ρήγα Φεραίου και Ελευθερίου Βενιζέλου 15) και στο τηλ. 210 6145456 ή στο email: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet