Δεύτεροι στον 5ο όμιλο ΕΠΣΑ οι Νέοι του Αετού Πεύκης
Αθλητισμός

Δεύτεροι στον 5ο όμιλο ΕΠΣΑ οι Νέοι του Αετού Πεύκης

Μοίρασε γκολ και εντυπώσεις το εφηβικό του Αετού Πεύκης απέναντι στον Ατρομήτο Χαλανδρίου στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου, με τελικό σκορ 1-1. Ακολουθεί η περιγραφή του αγώνα, μέσα από τη σελίδα του Συλλόγου στο facebook.

Πρωί πρωί Σαββάτου στο Χαλάνδρι οι νέοι του Αετού μπήκαν δυναμικά στο α’ ημίχρονο, άρχισαν να χάνουν καλές ευκαιρίες και βρέθηκαν να προηγούνται με το πέναλτι του Τσεπελέ, το οποίο κερδήθηκε μετά από προσπάθεια του Αγγελή, που κόντραρε στο χέρι του αμυντικού του Ατρομήτου. Η καλή απόδοση και οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όμως στο β’ μέρος η ομάδα μπήκε ελαφρώς ανόρεχτη, η οργάνωση του παιχνιδιού της άρχισε να παρουσιάζει κενά κι έκαναν την εμφάνισή τους και πάλι οι ατομικές ηρωικές προσπάθειες των παικτών της. Την ίδια στιγμή ανέβηκε και ο αντίπαλος, που ένιωθε να χάνει την πρώτη θέση του ομίλου, με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση.

Όπως είχαμε πει όμως, το αποτέλεσμα και η θέση ελάχιστα ενδιαφέρουν σ’ αυτή τη πρώτη φάση των ομίλων. Το σημαντικό είναι ότι έστω και για ένα ημίχρονο η ομάδα έδειξε ότι μπορεί και με το παραπάνω να επικρατήσει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, φτάνει να κρατάει σταθερή την απόδοση και την οργάνωσή της στη διάρκεια του αγώνα.

Τελικά οι Νέοι μας κατέλαβαν τη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου ΕΠΣΑ, με 25 βαθμούς (8 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες) και 20 γκολ υπέρ και 8 κατά. Μαζί τους περνούν στην επόμενη φάση και οι Ατρόμητος, Κένταυρος, Χολαργός, Πανερυθραϊκός και Μελίσσια (σημειώνεται ότι και οι 2 ομάδες της περιοχής μας που φέτος μετακινήθηκαν στον όμιλο αυτό, τελικά πέρασαν).

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους για τη μεγάλη τους επιτυχία (μέχρι τώρα γιατί έπεται και συνέχεια).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet