Διεθνής νίκη του σκακιστή του «Αριστοτέλη» Μιχάλη Βάσση
Αθλητισμός

Διεθνής νίκη του σκακιστή του «Αριστοτέλη» Μιχάλη Βάσση

Την πρώτη του διεθνή νίκη, επί του Άγγλου σκακιστή Searsby Jude, πέτυχε τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 ο πρωταθλητής του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» Μιχάλης Βάσσης στο Πανευρωπαϊκό Σκακιστικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Ρίγα της Λετονίας από 20 έως 30 Αυγούστου 2018, στην κατηγορία κάτω των 8 ετών, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Είναι η πρώτη διάκρισή του σε διεθνές επίπεδο, που προσφέρει μεγάλη χαρά στα μέλη και στους φίλους του Συλλόγου, αλλά και στην πόλη.

Σήμερα, Τρίτη 21 Αυγούστου ο σκακιστής του «Αριστοτέλη» αγωνίζεται με τον επίσης Άγγλο Ζheng Harry Z που είναι το  Νο 6 στην Κατηγορία ΕΛΟ 1530, ενώ ο Μιχάλης ξεκίνησε από την 29η θέση [ΕΛΟ1218].
Έχοντας μια δύσκολη αποστολή ο πρωταθλητής του Συλλόγου θα προσπαθήσει για την επιτυχία, με την καθοδήγηση του προπονητή του Δημήτρη Ντουντανιώτη, έχοντας καλή ψυχολογία.

Ο Σύλλογος εύχεται καλή επιτυχία στον «μικρό» σκακιστή του, σημειώνοντας τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη, οι φίλοι αλλά και όλοι οι πολίτες του Δήμου μας, του ευχόμαστε επιτυχημένη συνέχεια στη διεθνή του παρουσία και προσπάθεια, στο κορυφαίο αυτό πνευματικό άθλημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet