“Διπλό” σωτηρίας για την Πεύκη μέσα στο Χαϊδάρι με 2-3
Αθλητισμός

“Διπλό” σωτηρίας για την Πεύκη μέσα στο Χαϊδάρι με 2-3

Μεγάλη νίκη με 2-3 μέσα στο Χαϊδάρι πέτυχε η ομάδα της Πεύκης, η οποία ίσως να αποτελέσει ισχυρό παράγοντα για την παραμονή της ομάδας στην Α΄ ΕΠΣΑ.

Το παιχνίδι, που έγινε στο πλαίσιο της 21 αγωνιστικής του 2ου ομίλου, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με το… καλημέρα, στο 3ο λεπτό, με κεφαλιά του Σαλαπάτα, για να απαντήσει “αστραπιαία” η Πεύκη στο 5ο λεπτό με τον Ζαφειράκη.

Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά του Ντοβλετάκη, για τους φιλοξενούμενους, να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα (στο 55΄) και να κάνει το 1-2. Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα “πάγωσαν” τα χαμόγελα των φιλοξενούμενων, καθώς οι γηπεδούχοι ανταπόδωσαν πάλι με τον Σαλαπάτα. Και σα να μην έφθανε αυτό, στο 59΄ η Πεύκη έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπούρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Φαίνεται, όμως, ότι η ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν είχε πει την τελευταία λέξη της. Ο Κουτούζης, που είχε μπει αλλαγή μόλις στο 88΄, έκανε στις καθυστερήσεις το 2-3, κρατώντας την Πεύκη στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με το Χαλάνδρι και τη Διάνα Ηλιούπολης, με την τελευταία ωστόσο να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Χαϊδάρι: Μίχος, Τσάνι, Δημητρακόπουλος (20 λ. τρ. Νούλας), Πολίτης, Κασάπης, Ροκάκης (54΄ Ζαγκλής), Καρώνας, Ρούσα, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος, Καλαμπαλίκης (73΄ Πανόπουλος).

Πεύκη: Σαϊτης, Κοκαβέσης, Μάλλης (17 λ. τρ. Βαφειάδης), Μάτσος, Ανδρέου, Μπούρας, Βλάχος, Ζαφειράκης, Πετράκης (85΄ Βαντάμ), Ρούμπος (88 Κουτούζης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet