“Πέταξαν” οι Νέοι του Αετού απέναντι στον Ατρόμητο Χαλανδρίου
Αθλητισμός

“Πέταξαν” οι Νέοι του Αετού απέναντι στον Ατρόμητο Χαλανδρίου

Μεγάλη νίκη επί του Ατρόμητου Χαλανδρίου με 1-2 πέτυχαν οι παίκτες της ομάδας Νέων του Αετού Καλλιθέας, σε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνισή τους.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που χαρακτηρίστηκε από το αναγνωριστικό παιχνίδι και των δύο ομάδων στο στυλ «ο Γιάννης φοβάται το θεριό και το θεριό τον Γιάννη», η ομάδα του Αετού μπήκε στο δεύτερο μέρος δυνατή κι αποφασισμένη να πάρει τη νίκη. Παρ’ όλα αυτά και κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν αν και το γκολ αυτό όχι μόνον δεν απογοήτευσε και κατέβαλε τους νεαρούς του Αετού, αλλά αντίθετα τους χαλύβδωσε και τους έκανε ακόμα πιο αποφασιστικούς.

Έτσι, οι γηπεδούχοι δεν πρόλαβαν να χαρούν για πολύ την επιτυχία τους, αφού λίγα λεπτά αργότερα, η μπάλα, μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Αετού στον χώρο του κέντρου, έφτασε στα πόδια του Τσεπελέ που τροφοδότησε άψογα τον Μπούντρα κι ο μικρός, με περίσσεια σιγουριά κι αυτοπεποίθηση, πέτυχε την ισοφάριση μέσα σε πανηγυρισμούς.

Και οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν σε αυτό. Οι προσπάθειες εντάθηκαν, οι αλλαγές όχι μόνον δεν αποπροσανατόλισαν αλλά αντίθετα βοήθησαν και λίγο πριν το τέλος οι νεαροί πήραν αυτό που δικαιούνταν. Ο Παππάς, με άλλη μια εκπληκτική ατομική προσπάθεια, με θράσος και δυναμισμό, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον επερχόμενο Αγγελή που με άνεση επαγγελματία επιθετικού που το΄ χει κάνει χίλιες φορές σε προπόνηση κι αγώνες, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, την ομάδα στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την κερκίδα στα ουράνια. Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται!

Πλέον το εφηβικό του Αετού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των ισχυρών του πρωταθλήματος Νέων, αήττητο και με προοπτικές γι΄ ακόμη ψηλότερα.

Πηγή στοιχείων: Σελίδα του Συλλόγου στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet