Επιτυχίες για τις παιδικές ομάδες του «Αριστοτέλη» στο σκάκι
Αθλητισμός

Επιτυχίες για τις παιδικές ομάδες του «Αριστοτέλη» στο σκάκι

Με επιτυχίες για τις παιδικές ομάδες του «Αριστοτέλη» ξεκίνησαν οι σκακιστικοί αγώνες των κατηγοριών κάτω των 8, κάτω των 10 και κάτω των 12 ετών για το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής.

Η μεγαλύτερη νίκη ήταν αυτή των νεαρών αθλητών της Αναπτυξιακής Ομάδας της Κατηγορίας κάτω των 10 του Συλλόγου, οι οποίοι επιβλήθηκαν εκτός έδρας της αντίστοιχης του Πειραϊκού, με σκορ 4-0.

Η Ομάδα κάτω των 12 ετών στην κατηγορία Παμπαίδων αναδείχτηκε ισόπαλη στο τοπικό «ντέρμπι» με τον Α.Ο. Πεύκης, με σκορ 2-2. Ο αγώνας διεξήχθη σε ιδιαίτερα φίλαθλο πλαίσιο, όπως και όλες οι αναμετρήσεις των ομάδων του «Αριστοτέλη», όποτε και όπου αγωνίζονται, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Ομάδα κάτω των 8 ετών, χωρίς αγώνα, νίκησε εκτός έδρας την ομάδα των 3 Αστέρων, με 3-0, καθώς η τελευταία δεν συμπλήρωνε τον απαιτούμενο αριθμό αθλητών.

Τέλος, η 2η αγωνιστική η ομάδα των «Βετεράνων» του Συλλόγου επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του ΠΚΕ ΑΤΕ (Αγροτικής Τράπεζας) με σκορ 2-1 .

Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 30 Απριλίου 2017.

Την προσεχή Κυριακή οι παιδικές ομάδες του «Αριστοτέλη» αγωνίζονται για τον 2ο γύρο και η ομάδα των «Βετεράνων» για τον 3ο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet