Επιτυχημένα πρωταθλήματα πινγκ πονγκ διεξήχθησαν στο Κλειστό Πεύκης
Αθλητισμός

Επιτυχημένα πρωταθλήματα πινγκ πονγκ διεξήχθησαν στο Κλειστό Πεύκης

Ολοκληρώθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2017, με επιτυχία, το Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Πεύκης που συνδιοργανώθηκε από το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και την Αθλητική Ένωση «ΑΘΗΝΑ» Μαγκουφάνας 2004. Ακολούθησε από τους ίδιους διοργανωτές και την ΕΦΟΕπΑ στις 9-10 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης, το Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το οποίο στέφθηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, με τη σειρά του με επιτυχία.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επισημανε σχετικά με τις δύο διοργανώσεις: «Συγχαρητήρια στον Αθλητικό Σύλλογο “ΑΘΗΝΑ” Μαγκουφάνας 2004 για την άρτια οργανωμένη αθλητική εκδήλωση σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου μας ΠΕΑΠ, αλλά και τους συμμετέχοντες αθλητές με τους συνοδούς προπονητές! Το ευ αγωνίζεσθαι και το αθλητικό σας πνεύμα οδηγεί πάντα μπροστά την κοινωνία μας!».

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, τόνισε: «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ιατρό – παιδίατρο Στυλιανό Ντούβλη για την εθελοντική του παρουσία (Πρώτες Βοήθειες) σε όλο το τριήμερο των πρωταθλημάτων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη επιδεξιότητα, αλλά και ότι μπορούν να συνεχίσουν στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Το ΠΕΑΠ στηρίζει σταθερά παρόμοιες δράσεις. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες! Το ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης στηρίζει σταθερά παρόμοιες δράσεις, διοργανώσεις και ευρύτερα το πνεύμα του αθλητισμού».

Με ανακοίνωσή του το ΠΕΑΠ ευχαριστεί τους χορηγούς: ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και Κ22 στο Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα και G-Shock, COCO-MAT, Φούρνος Βενέτη, Άλιος, ΒΙΚΟΣ και Κ22, Caffè I Frati στο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Τα αποτελέσματα του δημοτικού σχολικού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης «ΑΘΗΝΑ» Μαγκουφάνας 2004 που ολοκληρώθηκε στις 8 Δεκεμβρίου έχουν ως εξής:

Κορίτσια Γ΄ Δημοτικού

1. Μαρούλη Αφροδίτη – 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης
2. Αθανασιάδου Αναστασία – 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης
3. Πετμεζά Ελένη – 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης

Αγόρια Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού

1. Λαγός Γιώργος – 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης
2. Μαστρογιαννόπουλος Νικηφόρος – 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης
3. Ζαραγκίδης Φαίδων – 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης
4. Κρεντήρης Αντώνης – 3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης

Κορίτσια Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού

1. Κυριακοπούλου Άρτεμις – 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης
2. Τζιγκουνάκη Ευγενία – 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης
3. Σκότη Μαρία – 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης
4. Πατηνιώτη Ευαγγελία – 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης

Αγόρια Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού

1. Βατσακλής Σάββας – 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης
2. Πασκαλής Παναγιώτης – 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης
3. Πασκαλής Αποστόλης – 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης
4. Καραμαντζιάνης Λουκιανός – 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet