Ερωτήματα για εργασίες στο Στάδιο Πεύκης & «αιχμές» προς ΠΕΑΠ από τον Π. Μπόλλα
Αθλητισμός

Ερωτήματα για εργασίες στο Στάδιο Πεύκης & «αιχμές» προς ΠΕΑΠ από τον Π. Μπόλλα

Ερωτήματα για την «ταχύρρυθμη», όπως τη χαρακτηρίζει, εργολαβία στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης θέτει το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρώην δημοτικός σύμβουλος Πεύκης Παναγιώτης Μπόλλας.

Ο κ. Μπόλλας αναφέρεται σε εργασίες στα αποδυτήρια του Σταδίου και διερωτάται για τη μελέτη και τον διαγωνισμό που διενεργήθηκε για τις εργασίες αυτές, ενώ παράλληλα, αφήνει «αιχμές» για τη διοίκηση του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ), η οποία διενήργησε διαχειριστικό έλεγχο για κακοδιαχείριση στο Νομικό Πρόσωπο, αλλά, όπως αναφέρει, «πράττει τα ίδια πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι του ελέγχου που διενήργησε».

Ερωτήματα για την «ταχύρρυθμη» εργολαβία στα αποδυτήρια του Σταδίου Πεύκης

Πληροφορούμαι ότι την επομένη ημέρα από την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του διαχειριστικού ελέγχου στο ΠΕΑΠ, εργολαβικό συνεργείο από τις πρωινές ώρες προέβαινε σε επισκευαστικές εργασίες στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης.

Ως εκ της πολυετούς ενασχόλησής μου με τα κοινά του Δήμου μας γνωρίζω ότι για να ξεκινήσει ένα έργο απαιτείται χρονοβόρα διαδικασία και τούτο για τη διασφάλιση της διαφάνειας.

Ως εκ τούτου οφείλω να υποβάλλω προς κάθε αρμόδιο τις παρακάτω ερωτήσεις, αναμένοντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις όποιες απαντήσεις:

  1. Ποια μελέτη εκπονήθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας για το συγκεκριμένο έργο;
  2. Πότε έγινε ο απαιτούμενος διαγωνισμός και ποιος κρίθηκε μειοδότης για την ανάληψη του έργου;
  3. Πότε αξιολογήθηκε η συγκεκριμένη οικονομική προσφορά και με ποιο πρακτικό της επιτροπής ΕΚΠΟΤΑ (Ενιαίος Κανονισμός Προμηθειών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης);
  4. Ποια πίστωση και με ποιο κωδικό αριθμό του προϋπολογισμού του Δήμου μας ή του προϋπολογισμού του ΠΕΑΠ θα βαρύνει η συγκεκριμένη δαπάνη;

Με όλα τα παραπάνω και επειδή ο ίδιος υπολογίζω όχι τις απαντήσεις αλλά τις μη απαντήσεις επί των συγκεκριμένων ερωτημάτων μου, προβαίνω σε αυτή τη δημοσίευση με μόνο στόχο και σκοπό το οτιδήποτε μπορεί να ψελλίσουν ορισμένοι απέναντι σε αυτά, να ενημερωθούν οι δημότες μας για το ποιοι είναι εκείνοι που εξαγγέλλουν και διενεργούν ελέγχους για την όποια κακοδιαχείριση, διότι όπως και άλλοτε έχω πει, ο Φαρισαϊσμός δεν είναι τίποτε άλλο από το να καταγγέλλει κάποιος αυτά για τα οποία είναι ο ίδιος υπεύθυνος ή που με ευκολία πράττει τα ίδια πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι του ελέγχου που διενήργησε.

Παναγιώτης Μπόλλας
μέλος Δ.Σ. ΠΕΑΠ, πρώην αντιδήμαρχος Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet