Θετική η παρουσία των αθλητών της Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004 στους αγώνες της Πάτρας
in2life.gr
Αθλητισμός

Θετική η παρουσία των αθλητών της Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004 στους αγώνες της Πάτρας

Στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας, διεξήχθη, το 4ήμερο 18-21/6, η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης, με χαρακτηριστικό ότι ήταν η διοργάνωση που «εγκαινίασε» την επανέναρξη του αθλητικού γίγνεσθαι στο άθλημα, μετά από πολύμηνη απραξία, όπως ενημερώνει η Αθλητική Ένωση Αθηνά Μαγκουφάνας 2004.

Οι αθλητές του συλλόγου πραγματοποίησαν θετική εμφάνιση, με κορυφαία την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο διπλό παίδων από τον Μάριο Κατσαπρακάκη. Παράλληλα οι αθλητές Βατσακλής, Μαρούλης, Γεωργαλίδης και Κατσουλάκος (έχουν δοθεί με υποσχετική στον ΠΑΟ Φυλής) κατέκτησαν στο ομαδικό παίδων χάλκινο μετάλλιο.

Σημαντική, επίσης, τιμή για τον σύλλογο αποτελεί η συμμετοχή του αθλητή του Στάθη Μανωλόπουλου στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Εφήβων, στο βαλκανικό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Βουλγαρία. Ήδη η ελληνική ομάδα πρώτευσε στον όμιλό της με Βουλγαρία και Κόσσοβο, ενώ στη φάση των 16 απέκλεισε το Μαυροβούνιο. Έτσι εξασφάλισε μετάλλιο και αγωνίζεται για το καλύτερο τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, η ομάδα των εφήβων του συλλόγου θα ταξιδέψει, το 4ήμερο 8-12/7 , στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση του αντίστοιχου πανελληνίου πρωταθλήματος. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Μανωλόπουλος, Νασιούλας, Γ. Κατσαπρακάκης και Μ. Κατσαπρακάκης. Η ομάδα της Μαγκουφάνας είναι ένα από τα «φαβορί» για κατάκτηση ενός μεταλλίου, καταλήγει η διοίκηση του συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet