Ιστορικές διακρίσεις για τους αθλητές του Αστέρα Πεύκης
Αθλητισμός

Ιστορικές διακρίσεις για τους αθλητές του Αστέρα Πεύκης

Ιστορικές διακρίσεις και ένα χάλκινο μετάλλιο έχουν επιτύχει οι αθλητές του Αστέρα Πεύκης που αγωνίζονται με την Εθνική Ομάδα στο 26ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όπως μας ενημερώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η κορυφαία διάκριση μέχρι στιγμής για αθλητή του Αστέρα Πεύκης είναι το χάλκινο που κατέκτησε η Αναστασία Παπαδημητρίου στο ομαδικό τραμπολίνο, ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων. Η ίδια αθλήτρια έχει προκριθεί στις 24 καλύτερες αθλήτριες στο ατομικό τραμπολίνο και αγωνίζεται το Σάββατο 14/4 διεκδικώντας νέα διάκριση.

Στους 24 καλύτερους του ατομικού τραμπολίνου έχουν προκριθεί ακόμη ο Δημήτρης Μακρής και η Λίλα Κασάπογλου, που επίσης αγωνίζονται στον τελικό των εφήβων και των γυναικών αντιστοίχως. Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονήτρια των αθλητών τόσο στην Εθνική Ομάδα, όσο και στον Αστέρα Πεύκης, είναι η Βαρβάρα Βοϊβόδα.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη διάκριση των αθλητών του Αστέρα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που βρέθηκαν στο κορυφαίους της Ευρώπης.  Επιβεβαιώνεται και πάλι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σωματείο της πόλης μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια πρώτα από όλα στην Αναστασία Παπαδημητρίου για το χάλκινο μετάλλιο. Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, στους προπονητές και στους γονείς, που στηρίζουν τους αθλητές και τις αθλήτριες. Εύχομαι κάθε επιτυχία και στους σημερινούς τελικούς αγώνες για τους αθλητές μας, με την ελπίδα να έχουμε κι άλλες μεγάλες επιτυχίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet