Δύο νίκες και μία ήττα για τον ΚΑΟ Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Δύο νίκες και μία ήττα για τον ΚΑΟ Λυκόβρυσης

Δύο νίκες και μία ήττα για τα αγωνιζόμενα τμήματα του ΚΑΟ Λυκόβρυσης το Σαββατοκυριακο που πέρασε.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook, τα αποτελέσματα αναλυτικά έχουν ως εξής:

ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
(προπονητής: Δημητριάδης Σάκης)

ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ – ΚΑΟ Λυκοβρυσης 60-69

Ολοκλήρωσε τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του ο ΚΑΟΛ, επικρατώντας της ομάδας του Ολυμπιακού Χωριού ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ με 60-69. Παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Για τον ΚΑΟΛ έπαιξαν οι Κλεφτόγιαννης 4, Δασκαλόπουλος 6, Μποτίνης 4, Μαντάς Α. 3, Παπαδέας 15, Μαντάς Δ. 11, Κιτσουλης 10, Λαζίδης 9, Κουτρούλης 6, Μπαΐλάς 2.

Τραυματίες – Απόντες: Καλογεράκος – Συλαΐδης – Ρίζος – Βάγγερ – Βακαλόπουλος – Σταματόπουλος – Κασνέσης – Εσκιτζής – Τσαγκούλης – Γουλανδρής.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας για την κανονική περίοδο στο Κλειστό της Πεύκης την Παρασκευη 18-3-16, στις 21:30, με την ομάδα του Διόνυσου.

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
(Προπονητής: Δημητρακέλλος Σπύρος)

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Εφηβικού τμήματος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και την ερχόμενη εβδομάδα θα διοργανωθεί νέος φιλικός αγώνας προετοιμασίας.

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
(Προπονητής: Λαλούδας Πάρης)

ΚΑΟ Λυκόβρυσης – ΓΑΟ Κουκουβάουνων 19-61

Δεύτερος αγώνας στο τουρνουά τηςΑ΄ κατηγορίας Παμπαίδων της ΕΣΚΑ. Σε κακή μέρα βρεθηκαν οι μικροί “Λύκοι” απέναντι σε μία πολύ καλύ ομάδα.

Για τον ΚΑΟΛ έπαιξαν οι Εσκιντζής, Πογκάτσια, Χαμακιώτης, Τατάκης 5, Καλοφορίδης, Πενέσης, Πάγκας, Κέφαλος 1, Νομικός 2, Λασπίτης 9, Σοφούρης 2, Τουράτσογλου, Μπελεχρής, Ξένος, Τζώνης.

Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με Ιωνικό Α.Σ. την Κυριακή 20/03/2016, στις 17:30, στο κλειστό του “Ζαχ. Αλεξάνδρου”, στη Ν.Φιλαδέλφεια.

ΤΜΗΜΑ ΜΙΝΙ-ΠΡΟΜΙΝΙ
(Προπονητής: Γαβαλάς Αλέξανδρος)

ΚΑΟ Λυκόβρυσης – ΑΕΤΟΣ Καπανδριτίου 19-17

Πρώτος αγώνας για το τμήμα Μίνι-Προμίνι του Συλλόγου, με τους μικρούς “Λύκους” να κερδίζουν, αλλά πάνω απο όλα να γεμίζουν το ανοιχτό γήπεδο με χαμόγελα και πολύ μπάσκετ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet