Λειτούργησαν μετά από χρόνια οι τουαλέτες στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης
Αθλητισμός

Λειτούργησαν μετά από χρόνια οι τουαλέτες στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης

Η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσίαζαν οι τουαλέτες του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης, οι οποίες δεν είχαν λειτουργήσει για πολλά χρόνια, πλέον άλλαξε όπως αναφέρει η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ειδικότερα, σε συνεργασία των αντιδημάρχων Αθλητισμού Κώστα Σωτηρίου, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Μαρίνας Μαγκουρίλου, Πρασίνου Νίκου Γιαννόπουλου και Καθημερινότητας και Συντήρησης Δημοτικών Υποδομών Ιωάννη Καλαμπαλίκη με το μόνιμο προσωπικό του Δήμου οι τουαλέτες -μία εκ των οποίων για ΑμεΑ- επισκευάστηκαν και αποδίδονται ξανά προς χρήση για το κοινό!

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά: «Το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης είναι ένας χώρος τον οποίο καθημερινά επισκέπτονται εκατοντάδες αθλητές των σωματείων της πόλης μας, αλλά και συμπολίτες μας. Η εικόνα που παρουσίαζαν για χρόνια οι τουαλέτες του δεν τιμούσαν κανέναν μας και αποτελούσαν πληγή για τον Δήμο μας. Ευχαριστώ θερμά τους αρμόδιους αντιδημάρχους, τις υπηρεσίες και το προσωπικό του Δήμου, που συνεργάζονται καθημερινά και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις για να προσφέρουμε στους δημότες μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet