Λυκόβρυση Πεύκη.-:  Ακόμη χωρίς αίθουσα παραμένει η επιτραπέζια αντισφαίριση στον Δήμο
Αθλητισμός

Λυκόβρυση Πεύκη.-: Ακόμη χωρίς αίθουσα παραμένει η επιτραπέζια αντισφαίριση στον Δήμο

Μία διήμερη, πανελλαδικής εμβέλειας, αγωνιστική εορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης φιλοξενεί ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης αυτό το Σαβββατοκύριακο (σ.σ.: 12-13/Ιανουαρίου), με την οργανωτική ευθύνη και επιμέλεια της Αθλητικής Ένωσης «Aθηνά Μαγκουφάνας 2004», όπως μας ενημερώνει η παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη.-, με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Κωνστάντο. Την ίδια στιγμή, η παράταξη επαναφέρει το πρόβλημα με τη μη ύπαρξη αίθουσας για αποκλειστική χρήση επιτραπέζιας αντισφαίρισης στον Δήμο.

Ειδικότερα, για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται στο κλειστό γήπεδο της Πεύκης το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή 197 αθλητριών και αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, από 57 σωματεία της χώρας μας. «Αναμφίβολα μια τιμητική διάκριση για τον Δήμο μας», όπως σημειώνει η παράταξη στην ανακοίνωσή της, στην οποία επίσης προσθέτει τα εξής:

«Με την ευκαιρία της συγκεκριμένης αθλητικής διοργάνωσης είναι σημαντικό να τονίσουμε το εξαιρετικό επίπεδο καλλιέργειας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις παιδικές, εφηβικές και νεανικές ηλικίες του Δήμου μας από τους υπεύθυνους, διοίκηση, εφόρους, προπονητές και εθελοντές της Αθλητικής Ένωσης “Αθηνά Μαγκουφάνας 2004”.

»Αν και οι συνθήκες φιλοξενίας του αθλήματος δεν είναι οι ιδανικές, αφού ο σύλλογος δεν διαθέτει μόνιμη αίθουσα αποκλειστικής χρήσης, αποτελεί υπόδειγμα, διατηρώντας τους χώρους που του διατίθενται σε άριστη κατάσταση, συμβάλλοντας ουσιαστικά σε αυτό πολλές φορές. Η επιτραπέζια αντισφαίριση αποτελεί ένα άθλημα ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλες τις ηλικίες, ενώ αγωνιστικά επιτεύγματα έχουν επιτύχει συμπολίτες μας με εξαιρετικές διακρίσεις.

»Είναι επιβεβλημένο ως Δήμος να εξετάσουμε επιτέλους με σοβαρότητα και σε βάθος όλες τις εναλλακτικές και υπαρκτές λύσεις που υπάρχουν για τη δημιουργία μιας αίθουσας αποκλειστικής χρήσης για την επιτραπέζια αντισφαίριση. Δυστυχώς, αν και το έχουμε επισημάνει πολλάκις, τόσο με παρεμβάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και με δημόσιες ανακοινώσεις, δεν κατέστη εφικτό να υπάρξουν μέχρι σήμερα παραγωγικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση αυτή. Ευελπιστούμε η διοίκηση του Δήμου και το Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου 2019 να υλοποιήσουν το δίκαιο αίτημα προς όφελος της αθλούμενης νεολαίας Πεύκης και Λυκόβρυσης. Μπορεί πολλές και πολλοί αιρετοί να αρέσκονται και να αρκούνται στα χειροκροτήματα και στην αυτοπροβολή, με τις απονομές μεταλλίων κ.λπ., πρώτιστο χρέος και καθήκον μας όμως αποτελεί η δημιουργία αθλητικών υποδομών.

»Αξίζουν συγχαρητήρια στην Αθλητική Ένωση “Αθηνά Μαγκουφάνας 2004” για την τιμητική διάκριση και προβολή που προσφέρει στον Δήμο μας με την οργάνωση του 5ου Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος. Ευχαριστίες οφειλόμενες στην ΕΦΟΕπΑ, στο ΠΕΑΠ του Δήμου μας και στους χορηγούς της εκδήλωσης, για την πολύτιμη συνεργασία και συμβολή τους.

Οι αγώνες και τις δύο ημέρες ξεκινούν από το πρωί, 8:40 π.μ., ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν την Κυριακή μετά τις 3:00 το μεσημέρι, με ελεύθερη είσοδο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet