Λυκόβρυση-Πεύκη 2020: Δεύτερη και καταϊδρωμένη η διοίκηση, τιμά προεκλογικά τους αθλητές
Αθλητισμός

Λυκόβρυση-Πεύκη 2020: Δεύτερη και καταϊδρωμένη η διοίκηση, τιμά προεκλογικά τους αθλητές

«Καρφιά» προς τη διοίκηση του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη για τη σημερινή «Γιορτή του Αθλητή» αφήνει η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση-Πεύκη, με ανακοίνωση του γενικού γραμματέα της, Ιωάννη Βακαλόπουλου.

Η παράταξη κατηγορεί τον δήμαρχο για «πρεκλογικό μιμητισμό», καθώς «θυμήθηκε», δύο μήνες πριν τις εκλογές, αυτούς που τόσα χρόνια αγνοούσε.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 αναφέρει:

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 είναι πια μια παράταξη με ιστορία και δράση πέντε χρόνων στα δημοτικά δρώμενα, οι οποίες ομολογουμένως και αντικειμενικά έχουν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Αποφασίσαμε να εργασθούμε για το καλό της πόλης μας και μέχρι τώρα το έχουμε αποδείξει έμπρακτα. Πολλές δράσεις μας  συζητήθηκαν έντονα από τους συμπολίτες μας, γιατί ήσαν μοναδικές και ανεπανάληπτες, με ουσία και αγάπη για όλους. Προσπαθήσαμε να αναδείξουμε θεσμούς και να τους τιμήσουμε για την προσφορά τους, σε χρόνο σαφώς μη προεκλογικό, γιατί αναμφισβήτητα δεν ήταν αυτός ο στόχος μας.

Δύο από τις δράσεις μας αυτές, σε δύο διαφορετικές χρονιές, ήταν οι βραβεύσεις, με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια, τιμή και προβολή όλων των παλαιμάχων αθλητών – ποδοσφαιριστών των δύο ιστορικών αθλητικών συλλόγων της πόλης μας, του Α.Ο. Πεύκης και του Α.Ο. Λυκόβρυσης, σε δύο πολύ όμορφες αθλητικές εκδηλώσεις, στις οποίες ξεχασμένοι συμπολίτες μας, που πρόσφεραν τη ζωή τους ολόκληρη στον τοπικό αθλητισμό και τον ανέδειξαν, βραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν όπως τους άξιζε.

Το πιο σημαντικό όμως από όλα ήταν το κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης που επικράτησε και στις δύο εκδηλώσεις, διότι ομολογούσαν όλοι οι βραβευθέντες ότι πρώτη φορά η τοπική κοινωνία αναγνώριζε την αθλητική τους προσφορά και την αναδείκνυε, πάντα σε χρόνο μη προεκλογικό, που κρύβει σκοπιμότητες και υστεροβουλίες. Γιατί η Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 προτάσσει πάντα στις δράσεις της το κοινό καλό, το οποίο προωθεί χωρίς μικροπαραταξιακούς κοντόφθαλμους υπολογισμούς.

Δυστυχώς όμως ο προεκλογικός μιμητισμός πλεονάζει στις μέρες μας. Δύο περίπου μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, η παράταξη του κ. δημάρχου, καλυπτόμενη από τον θεσμικό ρόλο του επικεφαλής της, πραγματοποιεί όψιμα την ίδια σχεδόν εκδήλωση, τιμώντας αθλητές της πόλης μας, τους οποίους ξαφνικά θυμήθηκε να αναδείξει, ερχόμενη δυστυχώς για αυτήν στα δικά μας «πατήματα» και τις δικές μας επιλογές, οι οποίες όμως δεν είχαν, όταν πραγματοποιήθηκαν, καμιά προεκλογική σκοπιμότητα.

Κύριε δήμαρχε και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξής σας:

Σε κάθε προεκλογικό αγώνα η πρωτοτυπία δεν βλάπτει! Η προεκλογική στρατηγική απαιτεί φαντασία και πρωτόγνωρες πρωτοβουλίες προκειμένου να είναι πειστικές και αποτελεσματικές. Οι συμπολίτες μας πια γνωρίζουν πολύ καλά να ξεχωρίζουν τις γνήσιες δράσεις από τις καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα, που γίνονται μόνο και μόνο προς άγραν ψήφων! Και δυστυχώς αυτές οι δράσεις δεν φέρνουν τα αναμενόμενα  αποτελέσματα που εσείς προσδοκάτε.

Κύριε Δήμαρχε και η παρέα σας πού ήσασταν 5 χρόνια; Εμείς σήμερα με τη παρουσία μας θα τιμήσουμε τους αθλητές και όχι τα προεκλογικά κόλπα σας.

Καλή επιτυχία στην εκδήλωσή σας, αλλά να γνωρίζετε βέβαια ότι έρχεστε δεύτεροι και καταϊδρωμένοι!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet