Μία ήττα και μία μεγάλη νίκη για τη σκακιστική ομάδα του «Αριστοτέλη»
Αθλητισμός

Μία ήττα και μία μεγάλη νίκη για τη σκακιστική ομάδα του «Αριστοτέλη»

Η σκακιστική ομάδα του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης«Αριστοτέλης» ηττήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, εκτός έδρας, από την πολύ δυνατή και ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος ομάδα των Διούσκουρων Αγίων Αναργύρων με  σκορ 5 – 3.

Παρόλ΄ αυτά, και όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης, η ομάδα αγωνίστηκε ισάξια και έχασε την τελευταία στιγμή από την αντίπαλό της.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 η σκακιστική ομάδα του «Αριστοτέλη» αγωνίστηκε, και πάλι εκτός  έδρας, απέναντι στην ομάδα «Φοίβος» Πειραιά την οποία νίκησε με 7,5 – 0 , πετυχαίνοντας πολύ μεγάλη σε έκταση νίκη.

Στις ατομικές σκακιέρες έλαμψε και πάλι το «άστρο» του  επτάχρονου Μιχάλη Βάσση, ο οποίος στον  πρώτο αγώνα επικράτησε επί μεγάλου αντιπάλου που είχε 400 βαθμούς ΕΛΟ περισσότερους, ενώ πέτυχε νίκη και στον δεύτερο αγώνα. Συνολικά με την Α΄ Ομάδα έχει πετύχει 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Από κοντά και ο αδελφός του Αναστάσης με 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 5 αγώνες.

Η ομάδα του «Αριστοτέλη» βρίσκεται στην 4η θέση με 2 νίκες σε 3 αγώνες και διεκδικεί την άνοδό της στην Α΄ Τοπική Κατηγορία Αττικής. Έχει συνολικό σκορ 17 – 6,5 στις σκακιέρες, ενώ με τις 17 νίκες σε τρεις αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση σε αριθμό νικών, σε ισοβαθμία.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η ομάδα αγωνίζεται, εντός έδρα, με τη Σαλαμίνα.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται στους σκακιστές του να πετύχουν τη νίκη που θα εδραιώσει την ομάδα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet