Μαρίνα Πατούλη: Το αγωνιστικό πνεύμα πάντα δικαιώνει όσους το καλλιεργούν
Αθλητισμός

Μαρίνα Πατούλη: Το αγωνιστικό πνεύμα πάντα δικαιώνει όσους το καλλιεργούν

Νίκη Αμαρουσίου και Αθηνά Μαγκουφάνας 2004, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη θριαμβευτική επιστροφή τους στη Β΄ κατηγορία βόλεϊ γυναικών, αναμετρήθηκαν το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στο «σπίτι» της πρώτης, για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας στην τοπική κατηγορία. Τελικώς, τα κορίτσια του Αμαρουσίου πήραν τη νίκη κι έκαναν το «νταμπλ».

Στο κλειστό του Αμαρουσίου βρέθηκε και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, καθώς -όπως τόνισε-  «ως Πευκιώτισσα η καρδιά μου δεν μπορεί να παρά να είναι κοντά στην ομάδα της Αθηνάς Μαγκουφάνας». Μάλιστα, η δημοτική σύμβουλος κλήθηκε από τους διοργανωτές να δώσει το κύπελλο και τα μετάλλια στις αθλήτριες της νικήτριας ομάδας, αλλά και τα αντίστοιχα μετάλλια στα κορίτσια της Αθηνάς.

Αμέσως μετά την απονομή, η κ. Μαρίνα Πατούλη δήλωσε:

«Απόψε ήταν μια βραδιά γιορτής για τον αθλητισμό, τόσο για την Πεύκη όσο και για το Μαρούσι. Δύο πολύ καλές γυναικείες ομάδες βόλεϊ αναμετρήθηκαν για την ανάδειξη του πρωταθλητή της τοπικής κατηγορίας και τελικώς κέρδισε το πνεύμα του “Ευ αγωνίζεσθαι”.

»Από του χρόνου θα καμαρώνουμε τα δύο αθλητικά σωματεία στη Β΄ κατηγορία και μόνο γι΄ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τους προπονητές, τους παράγοντες των δύο ομάδων και φυσικά, στους γονείς αυτών των κοριτσιών, που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους στον όμορφο στίβο του αθλητισμού.

»Μέσα στην “γκρίζα” καθημερινότητά μας, τέτοια γεγονότα έρχονται να μας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία, καθώς αποδεικνύουν ότι όσοι καλλιεργούν αγωνιστικό πνεύμα, πάντοτε έρχεται η ώρα που σηκώνουν το τρόπαιο και δικαιώνονται.

»Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην Αθηνά Μαγκουφάνας και τη Νίκη Αμαρουσίου στη νέα κατηγορία, στην οποία πλέον θ’ αγωνίζονται».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet