Μεγάλη συμμετοχή στο 5ο ATTIKA RUN & FUN στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αθλητισμός

Μεγάλη συμμετοχή στο 5ο ATTIKA RUN & FUN στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ο 2ος αγώνας του 5ου ATTIKA RUN & FUN.

Ο αγώνας, που είχε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, διοργανώθηκε από το ΠΕΑΠ και τη FEEL GOOD Sports και τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, ενώ ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του πρώτου δημάρχου Πεύκης, Αντώνη Κυδωνάκη.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Ήταν το 5ο ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN που γίνεται στον Δήμο μας! Και εφέτος σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ενώ η συμμετοχή μικρών και μεγάλων αθλητών στον αγώνα δρόμου ήταν μαζική. Όλοι τρέξαμε για καλό σκοπό για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου μας, ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του πρώτου Δημάρχου Πεύκης Αντώνη Κυδωνάκη. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, στην Οργανωτική Επιτροπή, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ, καθώς επίσης σε όλους τους εθελοντές και εργαζομένους τόσο του Δήμου, αλλά και του ΠΕΑΠ που βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό για την επιτυχία της αθλητικής εκδήλωσης!».

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Χρήστος Φωτίδης, σημείωσε σχετικά με τη διοργάνωση: «Ευχαριστούμε τους 40 και πλέον εθελοντές που βοήθησαν στην άψογη διοργάνωση, καθώς και τους εργαζόμενους, τους γυμναστές και τους συνεργάτες του ΠΕΑΠ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Αντρέα Καπώνη (σ.σ. του Feel Good Sports Club) για την άψογη συνεργασία, καθώς και τους χορηγούς για τη συμβολή τους. Θερμά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στα παιδιά. Ο αθλητισμός όπως κι ο πολιτισμός μας ενώνει!!!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet