Με πλήθος συμμετοχών ο 20ός Λαϊκός Αγώνας Δρόμου
Αθλητισμός

Με πλήθος συμμετοχών ο 20ός Λαϊκός Αγώνας Δρόμου

Περισσότεροι από 150 αθλητές, όλων των ηλικιών, συμμετείχαν στον 20ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στη μνήμη του αθλητή στίβου Αναστάσιου Μιζηκάκη. Το αθλητικό αυτό γεγονός προσέλκυσε εκατοντάδες δημότες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΕΑΠ, δίνοντας δυναμικό “παρών” την Κυριακή 26 Απριλίου στο Άλσος Κατσίμπαλη Μορέλλα.

20ός Λαϊκός Αγώνας Δρόμου (φωτό1)

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, στον σύντομο χαιρετισμό του, ανέδειξε τα διαχρονικά μηνύματα που πηγάζουν από τον Αθλητισμό, όπως είναι το «ευ αγωνίζεσθαι», η ευγενής άμιλλα και η αγάπη για τη ζωή, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και αγκάλιασαν με θέρμη τον θεσμό του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου. Παράλληλα, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη εξήρε το παράδειγμα της οικογένειας Μιζηκάκη που συμμετείχε στον Αγώνα, το ψυχικό μεγαλείο και την ανωτερότητα του ήθους, προτείνοντας ταυτόχρονα την ενίσχυση και διεύρυνση του αθλητικού αυτού θεσμού.

20ός Λαϊκός Αγώνας Δρόμου (φωτό2)

Τη διοργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Γιώργος Καρύμπας. Στο τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν έπαθλα στους νικητές. Επίσης, τον Αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Φωτίδης και Ευάγγελος Παπανικολάου, ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Αποτελέσματα 20ού Λαϊκού Αγώνα Δρόμου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet