Μ. Πατούλη: Σε συνεργασία με την Περιφέρεια προωθούμε ένα έργο που χρειάζεται ο Δήμος
Αθλητισμός

Μ. Πατούλη: Σε συνεργασία με την Περιφέρεια προωθούμε ένα έργο που χρειάζεται ο Δήμος

«Με αποτελεσματική διεκδίκηση και σε συνεργασία με την Περιφέρεια, προωθούμε ένα έργο που χρειάζεται ο Δήμο μας» σημειώνει η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη αναφορικά με το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, χρηματοδότηση για τον εκσυγχρονισμό του οποίου συζητείται σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015.

Έγκριση της σύμβασης από την Περιφέρεια δρομολογεί λύση στο πρόβλημα εκσυγχρονισμού του Σταδίου σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση του ΠΕΑΠ:

Δρομολογείται λύση στο χρόνιο πρόβλημα του εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης

Το ζήτημα του εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων και της ασφαλούς χρήσης του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης αποτελούσε ένα χρόνιο πρόβλημα για τον Δήμο μας. Στο πρόβλημα αυτό φαίνεται ότι δίνεται λύση αφού σήμερα, στη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα έρθει προς ψήφιση το θέμα της έγκρισης σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων που θα τη διέπουν, για την εκτέλεση του έργου « Εξωραϊσμός Δημοτικού Σταδίου Πεύκης», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Εφόσον εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο η υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης, ουσιαστικά μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης ένα σημαντικό για τον Δήμο μας, τα αθλητικά σωματεία της περιοχής και τη νεολαία μας, έργο. Αναβαθμίζονται οι αθλητικές μας υποδομές και διασφαλίζεται η ασφαλής χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του σημαντικότερου αθλητικού χώρου που διαθέτει σήμερα η πόλη μας.

Πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη, που είναι αποτέλεσμα αφενός της αποτελεσματικής διεκδίκησης του προηγούμενου διαστήματος, αφετέρου τη θετικής ανταπόκρισης της Περιφέρειας Αττικής και στην ενεργοποίησή της με τη χρηματοδότηση του έργου.

Με αφορμή την εξέλιξη που δρομολογείται, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση μιας πολύ σημαντικής παρέμβασης για τον αθλητισμό της πόλης μας. Η θετική ανταπόκριση της Περιφέρειας και η χρηματοδότηση από τον Περιφερειακό Προϋπολογισμό του έργου εξωραϊσμού του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός και διάθεση για ειλικρινή συνεργασία, μπορούν να δοθούν λύσεις σε κάθε πρόβλημα, προς όφελος των πολιτών. Ως διοίκηση του ΠΕΑΠ και εν αναμονή της τελικής έγκρισης, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με σχέδιο, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα για να δίνουμε στα ζητήματα που μας απασχολούν εφικτές λύσεις, που ωφελούν την πόλη και τους δημότες μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet