Νέα μεγάλη νίκη για τον «Αριστοτέλη» στο σκάκι
Αθλητισμός

Νέα μεγάλη νίκη για τον «Αριστοτέλη» στο σκάκι

Νέα  μεγάλη νίκη του «Αριστοτέλη», του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης, η τέταρτη στη σειρά σε ισάριθμους αγώνες, πέτυχε η Α’ Ομάδα για το πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής Κατηγορίας  Αττικής, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας της ομάδας ΜΕΝΣΑ Νέου Κόσμου  με σκορ 6-2. 

Έτσι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητη, με 8 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη δεύτερη ομάδα, αν και νεοφώτιστη στην Κατηγορία. Με την εξασφάλιση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων θα διεκδικήσει σε έναν αγώνα «νοκ άουτ» νέα άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία με μια από τις  πρώτες του άλλου ομίλου, όπου θα έχει δύσκολο έργο αλλά και πιθανότητες επιτυχίας.

Τις έξι επιμέρους νίκες πέτυχαν οι Πέτρος ΠαναγιωτάκοςΓιώργος ΠαπαδόπουλοςΝίκος ΠαπαζαχαρίουΠολυζώης Ντελής, Αναστάσης Βάσσης και Μιχάλης Βάσσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει τους  σκακιστές για μια ακόμη φορά και τους εύχεται νέα επιτυχία την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη.          

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet