Νέος προπονητής του ανδρικού τμήματος ΚΑΟ Λυκόβρυσης ο Σπ. Δημητρακέλλος
Αθλητισμός

Νέος προπονητής του ανδρικού τμήματος ΚΑΟ Λυκόβρυσης ο Σπ. Δημητρακέλλος

Ο Σπύρος Δημητρακέλλος θα είναι πλέον ο νέος προπονητής του ανδρικού τμήματος του ΚΑΟ Λυκόβρυσης, όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Συλλόγου σημειώνεται:

Το Δ.Σ. του ομίλου θεωρεί τον κόουτς Δημητρακέλλο τον καταλληλότερο ώστε να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας να βασιστεί, σε μεγάλο ποσοστό, σε κορμό από τις ακαδημίες της.

Μεγάλος στόχος της ομάδας είναι να χτιστεί με υπομονή και επιμονή μια ομάδα επιτυχιών, τις οποίες θα φέρουν «δικά μας» παιδιά.

Ο κ. Δημητρακέλλος, εκτός από αθλητής της ομάδας από τις ακαδημίες της, βρίσκεται στην προπονητική ομάδα του ΚΑΟΛ από το 2014 συνεργαζόμενος από την πρώτη ημέρα της νέας διοίκησης της ομάδας.

Από το 2015 είναι προπονητής του εφηβικού τμήματος της ομάδας και εκτός από τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου (2017-18) στην ανώτερη κατηγορία της ΕΣΚΑ όπου θα συμμετέχει για πρώτη φορά του χρόνου ο ΚΑΟΛ, πέτυχε κάτι πολύ μεγαλύτερο. 

Με τη συστηματική δουλεία του και την επιμονή του έχουν εξελιχθεί και προωθηθεί ως ικανοί να παίξουν στην αντρική ομάδα το μεγαλύτερο ποσοστό των εφήβων.

Αυτό θεωρούμε και τη μεγαλύτερη επιτυχία στα ερασιτεχνικά σωματεία και την μεγαλύτερη προσφορά μιας ομάδας στο μπάσκετ.

Πέρα από αυτά, ο κ. Δημητρακέλλος έχει υπάρξει βοηθός σε όλους τους προπονητές του αντρικού τμήματος από το 2015 και έπειτα, καθώς και όποτε χρειάστηκε ανέλαβε ως υπηρεσιακός προπονητής. Στο τέλος της φετινής σεζόν ανέλαβε το δύσκολο έργο να πάρει την ομάδα από τη ζώνη του υποβιβασμού και πετυχαίνοντας τέσσερις εμφατικές νίκες στους τελευταίους τέσσερις αγώνες να σωθεί η ομάδα τερματίζοντας μάλιστα στην όγδοη θέση.

Ο κ. Δημητρακέλλος θα έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης, όπως και όλοι όσοι θέλουν εμπράκτως να είναι μέλη του ΚΑΟΛ (προπονητές – παίκτες).

Καλή δύναμη Σπύρο, οι επιτυχίες σου μιλάνε από μόνες τους.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet