Να στηριχθεί η Επιτραπέζια Αντισφαίριση ζητεί από τον Δήμο η Συμμαχία Πολιτών
Αθλητισμός

Να στηριχθεί η Επιτραπέζια Αντισφαίριση ζητεί από τον Δήμο η Συμμαχία Πολιτών

Να στηρίξει την επιτραπέζια αντισφαίριση καλεί τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης η παράταξη Συμμαχία Πολιτών.

Η παράταξη, επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, τονίζει ότι η διεξαγωγή του Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στον Δήμο προβάλλει την πόλη πανελληνίως, και ότι κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος στο κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης βρέθηκε το παρόν και το μέλλον του αθλήματος, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Το παρόν και το μέλλον της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) φιλοξένησε η Πεύκη. Η Αθλητική Ένωση Αθηνά Μαγκουφάνας διοργάνωσε στο κλειστό το 3ο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα με συμμετοχή 200 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. Με την ευκαιρία η ομοσπονδία έστειλε στην πόλη μας και τους καλύτερους του αθλήματος για αγώνες επίδειξης. Ανάμεσά τους ήταν ο κορυφαίος σήμερα αθλητής, ο Παναγιώτης Γκιώνης, και ο Καλλίνικος Κρεάνκα, ο οποίος έχει γράψει στο παρελθόν τη δική του ιστορία, ενώ και τις δυο ημέρες ήταν στο κλειστό οι συντοπίτες μας προπονητές, Κώστας Βατσακλής (προπονητής της εθνικής ομάδας) και Χρήστος Βατσακλής, οι οποίοι έχουν αναδείξει πολλούς πρωταθλητές. Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μανώλης Κολυμπάδης, νεοεκλεγείς γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Μέλη του τομέα Αθλητισμού της Συμμαχίας Πολιτών, της  μεγαλύτερης παράταξης της αντιπολίτευσης, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Πεύκης, Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, παρακολούθησαν τους αγώνες και τις δύο ημέρες και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με αθλητές, προπονητές και εκπροσώπους των σωματείων από όλη την Ελλάδα, που κατέκλυσαν το κλειστό.

Το μήνυμα που μας έδωσαν, πέρα από την ικανοποίηση γα την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων, είναι ο σεβασμός που έχουν όλοι για το επίπεδο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Πεύκη και για την προσφορά των σωματείων της περιοχής στην ανάπτυξη του αθλήματος. Κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει. Όπως κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη συμβολή των ανθρώπων του αθλήματος της περιοχής μας.

«Το άθλημα είναι πρωτοπόρο στην περιοχή μας και οφείλει ο Δήμος μας να το στηρίξει» ανέφερε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ο οποίος είχε και μια μακρά συνομιλία με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μανώλη Κολυμπάδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet